Reklam

SPORCULARIN ÖLÇÜMLERİ YAPILDI

Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden sporculara destek geldi.

SPORCULARIN ÖLÇÜMLERİ YAPILDI

Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden sporculara destek geldi.

SPORCULARIN ÖLÇÜMLERİ YAPILDI
05 Ocak 2024 - 13:45
Reklam

Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Aksu Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün  ortaklaşa başlattığı, Aksu ilçesinde bulunan tüm spor kulübü sporcularına “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor Projesi” kapsamında Aksu Belediye Spor Kulübü sporcularına beslenme eğitimi verildi, sporcuların kitle endeksi ölçümleri yapıldı. Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi’nin de yer aldığı eğitim toplantısında Aksu Gençlik Merkezi Diyetisyeni Safiye Güler gözetiminde sporcuların ölçümleri gerçekleştirildi.


Projenin ortak öznesinin çocuklar ve gençler olduğunu ifade eden Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanı Serkan Çapan;  “İlçemizde sporu tabana yaymayı ve çocukları sporla erken yaşta buluşturmayı hedeflerken, sporcuları sağlıklı yaşamın ve bilinçli sporun da ne olduğu konusunda bilgilendirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu hafta Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Tatar,  Aksu Belediye Spor Kulübü sporcuları ve Futbol Şube Sorumlusu Mevlüt Çırpan’ı misafir ettik. Bu proje ile sporcularımızın beslenme konusunda daha bilinçli olmalarına katkı sağlayıp, yapılan ölçümlerle alınan sonuçlara göre kulüplerimizin antrenman programlarını düzenlemelerine destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.
Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi de kulüpteki sporculara katkı sağlayan Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Aksu Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
 

Bu haber 910 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum