Reklam

TÜRAB RENGİMİZ MAVİ

Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği (TÜRAB) Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde Ali Bahar’ı destekleyeceklerini açıkladı.

TÜRAB RENGİMİZ MAVİ

Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği (TÜRAB) Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde Ali Bahar’ı destekleyeceklerini açıkladı.

TÜRAB RENGİMİZ MAVİ
25 Eylül 2022 - 14:23
Reklam

Reklamcı ve tabelacılar, ajanslar, fuar ve organizasyon firmalarından oluşan 100’e yakın üye ve bini aşkın meslektaşlarını temsilen kurulan birliğin, ATSO 38. Grup Meslek Komitesi çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten TÜRAB Başkanı Salim Güneş, ATSO seçimlerinde yarışan adaylardan Ali Bahar’ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Güneş, “Değişim Olmadan Gelişim Olmaz ilkesiyle hareket ettiğimiz Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, TÜRAB Eğitim Akademisinden kooperatifine, reklam ürünleri fabrikasından güç birliği projelerine ve Anfaş’ta yapmayı hedeflediğimiz reklam ürünleri fuarına kadar birçok projemizde tam destek sözü aldığımız Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar’ı destekleme kararı almış bulunmaktayız” dedi.


Bahar’ın Antalya’da ticaretin kalbi olan ATSO’da üyelerinin birlik ve beraberliğini ayrım yapmadan sağlayacağına inandıklarını kaydeden Başkan Güneş şunları söyledi, “Ben değil biz ilkesiyle hareket edeceğine inandığımız Antalya’da ticaret yapan tüm iş insanlarına projeleri ve vizyonu ile desteğini esirgemeyeceğine emin olduğumuz Ali Bahar’a başarılar diliyor, ATSO seçimlerinin tüm üyelerine ve Antalya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan TÜRAB Yönetimi, değerli üyelerimiz ve istişare kurulumuz olmak üzere tüm çözüm ortaklarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, birlikte yönetmek için, Mavide birleşelim diyoruz.”
 
 
 
 
 

Bu haber 725 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum