Reklam

TÜRKİYE ŞAMPİYONU MURATPAŞALI FUTBOLCULAR ALANYASPOR KAMPINDA

Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 futbol takımından 5 oyuncu, Alanyaspor kampına katıldı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU MURATPAŞALI FUTBOLCULAR ALANYASPOR KAMPINDA

Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 futbol takımından 5 oyuncu, Alanyaspor kampına katıldı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU MURATPAŞALI FUTBOLCULAR ALANYASPOR KAMPINDA
21 Haziran 2016 - 14:52
Reklam

Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 futbol takımından 5 oyuncu, Alanyaspor kampına katıldı. 5 futbolcu; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatı ile Muratpaşa Belediyespor yöneticileri tarafından Alanyaspor kampına götürüldü

 

Kampa katıldılar

 

Muratpaşa Belediyespor’un, Türkiye Şampiyonu olan U17 futbol takımından Melih Görkem Çoban, Deniz Kolat, Muhammet Can Sürer, Semih Burak Kahya ve Aytekin Yavuz Ay, Alanyaspor kampına katıldı. 5 futbolcu; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatı ile Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Özgür Karagöz ve Kulüp Yöneticisi Mustafa Çetin, tarafından Alanyaspor’un kampına kadar götürüldü. U17 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyesporlu 5 futbolcu, Alanyaspor yöneticileri ve teknik heyetine teslim edildi.

 

Başkan Uysal’dan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrı

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Antalya’yı Süper Lig’de temsil edecek olan Antalyaspor’la, Alanyaspor’a; Muratpaşa Belediyespor’un, Türkiye Şampiyonu olan U17 ile Türkiye’de ilk 24’e giren U19 takımlarından 5’er oyuncu transfer etmeleri önerisinde bulunmuştu. Başkan Uysal; “Antalyasporumuza ve Alanyasporumuza; U17 ve U19 takımlarımızda, , kendi kategorisinde üst düzey nitelikte olduğunu kanıtlamış sporcularımızı transfer edip, profesyonel hayata hazırlamalarını öneriyorum” diyerek çağrıda bulunmuştu.

Reklam
Bu haber 1260 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum