Reklam

Tütüncü, Konyaaltı’nda

Konyaaltı ilçesinde ziyaretlerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir araya geldiği her yaş grubundan vatandaşlarla sevgi dolu bir vakti paylaştı.

Tütüncü, Konyaaltı’nda

Konyaaltı ilçesinde ziyaretlerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir araya geldiği her yaş grubundan vatandaşlarla sevgi dolu bir vakti paylaştı.

Tütüncü, Konyaaltı’nda
07 Şubat 2022 - 12:06
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  gönül birlikteliğini pekiştirmek ve sevgi dolu bir vakti paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini Konyaaltı ilçesinde sürdürdü. AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı, kanaat önderleri ve esnafla bir araya gelen Tütüncü, taziye ziyaretleri de gerçekleştirerek, acıları paylaştı. Tütüncü, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar ve beraberindeki heyetle ilk olarak Kuşkavağı Mahallesi’nde oturan ve abisi vefat eden Turan Bilgin’e taziye ziyaretinde bulundu. Bilgin ailesine başsağlığı dileklerini ileten Tütüncü, daha sonra AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısına katıldı.


GÖNÜLDEN GÖNÜLE YOL


Belediye meclis üyeleri ile ilçe teşkilatı ve mahalle başkanlarının yer aldığı toplantıda Başkan Tütüncü, partililere seslendi. Her yıl 1500-1600 ev ziyareti yaptıklarını, 300-400 ziyaretin sadece Ramazan ayında yapıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Bu ziyaretlerde her şeyden önce insanların kalplerini, gönüllerini kazanıyoruz. Kalplere gönüllere girenler her yere girerler. Sevginin diliyle çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Gönül diliyle konuşmalı ve gönülden gönüle yol olmaya çalışmalıyız. Birbirimizi Allah için daha çok sevelim. Her zaman birlikte ve beraber olalım.” dedi. Tütüncü, belediyecilikte hizmet, eser üretmenin çok önemli olduğunu belirterek, kalpler ve gönüller kazanmanın çok daha önemli olduğunu sözlerine ekledi.  


VEFA BULUŞMASI


Tütüncü, istişare toplantısının ardından Uncalı Mahallesi’nde bir kafede önceki dönemlerde AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatında görev alan isimlerle bir araya geldi. Kafe çalışanlarına kolaylıklar dileyen Tütüncü, vefa buluşmasında siyasi tecrübelerini paylaştı, soruları cevaplandırdı. Tütüncü, son olarak 2009-2014 yıllarında Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde birlikte görev yaptığı Yaşar Tabur’u, Hurma Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.  Başkan Hakan Tütüncü, ziyarette önceki dönem AK Parti Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Tabur ile hatıraları tazeledi. Konyaaltı ziyaretine AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Konyaaltı Koordinatörleri Ferah Nur Ünal (Kepez Belediyesi ve Büyükşehir Meclis Üyesi) Filiz Özkul, Mustafa Çakır, Kepez Belediye Meclis üyesi Nejat Ateş ile AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Çivik de eşlik etti.
 

Bu haber 498 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum