Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkıları ile ilçedeki okullarda öğrenim gören anaokulu ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine Kitap Haftasının ardından bu haftaya da boyama kitabı dağıtmaya devam etti. Hafta boyunca boyama kitabı dağıtımının devam edeceği açıklandı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kitap Haftasına özel olarak Kültür Müdürlüğümüzün katkıları ile hazırladığımız “Reis İle Boya ve Oyna” isimli boyama kitaplarını çocuklarımıza dağıtmaya bu haftada devam ediyoruz. Kültür Müdürlüğümüzün katkılarıyla hem eğitici hem öğretici güzel bir boyama kitabı hazırladık. Amacımız; hazırladığımız bu kitapları,okullarımızı bizzat ziyaret ederek çocuklarımıza ulaştırmak. Öğretmen ve öğrencilerimizle, sohbet etmek, tanışmak, kaynaşmakbizler için ayrı bir mutluluk.Onların yüzlerindeki mutluluk ifadesini görmek onları mutlu etmek ise bizler için çok önemli” dedi.
Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hazırladığı “Reis İle Boya ve Oyna” isimli boyama kitabında Perge Antik Kentinden, Tarihi Ağalar Camine, Kurşunlu Şelalesinden, Karataş Mağarasına, tarihi Asma Köprüden EXPO 2016’ ya, topraklarının verimliğinden tarıma,CarettaCaretta’lardanLara Oteller Bölgesine kadar ilçeyi tanıtan bir çok görsel yer almakta.
YORUMLAR