Reklam

VALİ YAZICI'NIN KADİR GECESİ MESAJI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

VALİ YAZICI'NIN KADİR GECESİ MESAJI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

VALİ YAZICI'NIN KADİR GECESİ MESAJI
27 Nisan 2022 - 18:11
Reklam

Vali Ersin Yazıcı'nın mesajı şu şekilde,

"Dostluk ve kardeşliğin, birlik ve dayanışmanın hazzına erdiğimiz, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Kadir Gecesi; insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, Yüce Yaratan tarafından sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir. Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışmanın öneminin daha iyi anlaşıldığı bu günlerde, mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak ederek, milletimiz için, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmaya devam etmeliyiz.


Bu duygu ve düşüncelerle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, Antalyalı hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum"dedi.
 

Bu haber 542 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum