Reklam

YENİ YILIN İLK MECLİSİ YAPILDI

Aksu Belediyesi 2022 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

YENİ YILIN İLK MECLİSİ YAPILDI

Aksu Belediyesi 2022 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

YENİ YILIN İLK MECLİSİ YAPILDI
06 Ocak 2022 - 19:14

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan meclis, Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında toplandı. Grup konuşmalarında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Kömür ve belediye personeli Erol Danacı rahmetle anıldı. Grup sözcülerinin konuşmalarının ardından açıklama yapan Başkan Şahin, Erol Danacı’nın görevi başında şehit olduğunu ifade ederek üzüntülerini dile getirdi. 2021 yılını da değerlendiren Başkan Şahin, “Belediye olarak verimli bir yıl geçirdik. 2022 yılında da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” dedi.
Ocak ayı meclisinde Denetim Komisyonu üyeleri de seçildi. Gizli oylama ile yapılan seçimlerde İbrahim Köseoğlu, Yaşar Sözen, Yunus Akpınar ve Emin Çağlar denetim komisyonuna seçildi.


Spor Kulübü ile ilgili gündem maddesinde söz alan Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, kulübün belediyenin desteği ile ayakta kaldığını dile getirerek, başkana teşekkür etti. 8 yıldır sporcuların başarılı sonuçlar aldığını kaydeden Başkan Şahin, çocuklarımız başarılarıyla, düzgün ahlakları ile bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar. Elimizden geldiğince sporcularımızı ödüllendiriyoruz. 2022 yılında da başarılı olacaklarına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Aksu Belediyesi ve Ankara Keçiören Belediyesi oy birliği ile kardeş belediye seçildi.
 

Bu haber 498 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum