Reklam

YILDIRIM’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, sanayi esnafını ziyaret etti.

YILDIRIM’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, sanayi esnafını ziyaret etti.

YILDIRIM’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET
13 Şubat 2014 - 00:20
Reklam

Büyük Birlik Partisi Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, sanayi esnafını ziyaret etti. Projeleri hakkında bilgiler veren ve 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını kısaca anlatan Yıldırım, esnafın sorunlarını dinledi.

 

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, BBP ile çıktığı yolda meclis üyesi adayları ile beraber ilçede esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye binasının arkasında yer alan sanayi sitesini gezen Yıldırım ve ekibi esnafla sohbet etti, onların isteklerini dinledi. Ziyaret sırasında bir vatandaşın sözleri Yıldırım’ı çok memnun etti. Esnaf başkanı karşısında görünce, “Siz şu ana kadar bizim için çalıştınız. Camilere, okullara yaptığınız yardımlar göz ardı edilemez. Şimdi de biz sana çalışacağız. Kazanman için destekçiniz” dedi.

 

Ziyaretler sırasında yaptığı hizmetleri esnafa anlatan Yıldırım, “Aksu, Aksu olalı böyle hizmet görmedi. Bana bir 5 yıl daha başkanlık verirseniz Aksu’yu örnek belediye yapacağız” dedi. 

Reklam
Bu haber 1429 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum