Reklam

AKSU “HALİL ŞAHİN” DİYOR

GAZETEMİZ BİZİM AKSU TARAFINDAN ‘YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ’DEN BAŞKAN ADAYI OLARAK KİMİ GÖRMEK İSTERSİNİZ?’ KONULU ANKETE OY KULLANAN BİN 924 KİŞİNİN YÜZDE 55’İ, AKSU BELEDİYE BAŞKANI HALİL ŞAHİN’İN GÖREVE DEVAM ETMESİNİ İSTEDİ.

AKSU “HALİL ŞAHİN” DİYOR

GAZETEMİZ BİZİM AKSU TARAFINDAN ‘YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ’DEN BAŞKAN ADAYI OLARAK KİMİ GÖRMEK İSTERSİNİZ?’ KONULU ANKETE OY KULLANAN BİN 924 KİŞİNİN YÜZDE 55’İ, AKSU BELEDİYE BAŞKANI HALİL ŞAHİN’İN GÖREVE DEVAM ETMESİNİ İSTEDİ.

AKSU “HALİL ŞAHİN” DİYOR
30 Kasım 2023 - 20:14

Mahalli İdareler Seçimleri ’ne 4 ay kaldı. Farklı illerdeki belediye başkan aday adaylarının ardı ardına açıklanmasının ardından Antalya’da da gerek büyükşehir belediyesi gerekse ilçe belediyeleriyle ilgili birçok isim konuşulmaya devam ediyor. Merkez de aday adayları isimlerini bir bir açıklarken, Aksu’nun nabzını ise gazetemiz Bizim Aksu tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün gazetemiz tarafından yapılan ‘Yerel seçimlerde AK Parti’den başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz?’ konulu anketimize ilgi büyük oldu. 24 saat süren ankete bin 924 kişi oy kullandı. Katılımcıların yüzde 55’i Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in aday olması ve seçimi kazanarak göreve devam etmesi için 1047 oy kullanırken, yüzde 21’i Celil Gökçen’e oy kullandı. Ankete katılanların yüzde 19’u Durmuş Kaan Şahin için 382 oy atarken, Musa Akış 60, Emin Bal ise 21 oy aldı.
 

AKSU HALKI ŞAŞIRTMADI


Bizim Aksu Gazetesi tarafından yapılan ankette iki dönemdir belediye başkanı olan Halil Şahin’in yüzde 55 oy alarak diğer isimlere açık ara fark atması şaşırtmadı. Göreve geldiği ilk günden bu yana Aksu’yu kentin parlayan bir ilçesi yapmak için çalışacaklarını söyleyen Başkan Şahin, ilçenin sorunlarını tek tek çözdü. 2014 seçimlerinin ardından gerek yerelde gerekse merkezi yönetimin desteği için Ankara’nın kapısını aşındıran Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçenin kanayan yarası haline gelen sorunlarını ortadan kaldırarak tarihe geçti.
 

TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ


Yıllarca ektikleri topraklarından, yurtlarından ayrılma korkusuyla yaşayan Aksu halkının uykusuz kalmasına neden olan tapu sorunu Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in girişimleriyle çözüldü. Atatürk, Çalkaya, Pınarlı, Çamköy ve Cihadiye mahallelerinde onlarca vatandaş tapularına kavuştu. Sevinçlerini Başkan Şahin ile paylaşan Aksulular, çocuklarının eğitimlerinden geleceklerine kadar tüm hayatını etkileyecek bir çalışmaya imza atan Başkan Şahin’e teşekkür etti.
 

HÜKÜMET KONAĞI VE MEYDAN


Antalya’yı yaklaşık 60 kente bağlayan D-400 Karayolu’nun içinden geçtiği Aksu’yu ikiye bölünmüş bir ilçe olmaktan çıkarmak için çalışan Başkan Şahin, kent merkezinde bir meydanın olması için harekete geçti. Kaymakamlık ve ilçe müdürlüklerinin tek bir merkezde olduğu Hükümet Konağı ile birlikte ilçeye değer katacak olan kent meydanı, vatandaşların nefes alabileceği, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılabileceği, kutlamaların gerçekleşebileceği önemli bir merkez haline gelecek.
 

KAPALI PAZAR, ÇOCUK PARKLARI, SPOR SALONU


Yüz ölçümü olarak Antalya’nın en büyük ilçelerinden olan Aksu’da vatandaşların semt pazarlarına ulaşımını kolaylaştırmak için her mahalleye semt pazarı projesi hayata geçirildi. Gıda, giyim, temizlik ve birçok alanda ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar artık mevsim şartlarının olumsuzluklarından etkilenmeden kapalı pazarlarda alışverişlerini yapar hale geldi. Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalara da imza atan Başkan Şahin, hem çocukların hem de gençlerin sağlıklı gelişmeleri için park ve spor salonu çalışmalarına hız verdi. Göreve geldiğinde sadece 6 çocuk parkının olduğu ilçede 85 çocuk parkı hizmete açıldı. Okullar bölgesindeki spor salonu inşaatı ise tamamlanmak üzere. Birçok mahalleye halı saha kazandırıldı.
 
 
 
HASTANE İNŞAATI HIZLA SÜRÜYOR


Turizm tesisleri ve üretim merkezlerinin içerisinde bulunduğu, gün geçtikçe nüfusu artan Aksu’nun devlet hastanesi ihtiyacı için yerel ve merkezi girişimlerde bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, çalışmasının meyvesini aldı. 300 yatak kapasiteli, son teknoloji tetkik ve tedavi cihazlarıyla donatılacak devlet hastanesi inşaatı başladı. Hızla ilerleyen inşaat tamamlandığında Aksu halkının sağlık hizmetlerine ulaşımı artık çok daha kolay olacak.
 

SPORA VE SPORCUYA DESTEK


Aksu’nun gelişen ve isminden söz ettiren bir ilçe olmasında sporcuların önemine dikkati çeken Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, spora har zaman destek verdi. Ata sporumuz yağlı güreşe her türlü imkanın sağlanması için ekibine talimat veren Başkan Şahin, Aksu Yağlı Güreşleri’nin artık merakla takip edilen spor müsabakaları arasına girmesini sağladı. İlçeye gelen yüzlerce güreşçiye gerek belediye gerekse sponsorlar aracılığı ile yemek iaşe gibi yardımlarda bulunan Başkan Şahin, Aksulu sporcuların başarısıyla adından söz ettirdi.
 

İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE


Her fırsatta Aksu’nun birlik ve beraberlik sayesinde büyüyerek gelişeceğinden söz eden Başkan Şahin, vatandaşların iyi gününde de kötü gününde de yanında oldu. Düğünlerde gelini ve damadı tebrik eden, delikanlıları aileleriyle vatani görevine uğurlayan başkan Şahin, erkekliğe ilk adamı atan miniklere Sünnet Şöleni düzenleyerek cesaret verdi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın taziyelerinde yer alan, zor günlerinde onları yalnız bırakmayan Başkan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğuna oturan minik Defne’nin ismini bizzat açılışını gerçekleştirdiği parkta yaşatmak istedi.
 
 
 

Bu haber 1362 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum