MHP AKSU’NUN KALESİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün gündeme dair açıklamalarını gazetemize yaptı.

MHP AKSU’NUN KALESİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün gündeme dair açıklamalarını gazetemize yaptı.

MHP AKSU’NUN KALESİDİR
17 Eylül 2021 - 11:01

Başkan Üstün 2024 seçimlerinde Cumhur ittifakı olmadığı takdirde her zaman adaylarının olduğunun altını çizdi.Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye hareket etmeyen yuvadan başka yerlere gitmiş tüm vatandaşları partiye tekrar davet etti.
 
 
35 MAHALLE 35 TEMSİLCİ
 

35 mahallede mahalle temsilcilerine oluşturduk, mahalle başkanlarımız çalışmalara başladı. Halkımıza mahalle başkanlarımız aracılığı ile daha kolay ulaşarak sorunlarını daha hızlı çözebileceğiz. Karaöz'de bir cenaze olduğunda örneğin haberimiz olmuyordu ancak aktif çalışacak başkanlarımız sayesinde bu tür sorunlar ortadan kalkacak, dedi.
 
 
HEDEF 2023 VE 2024
 

Başkan Üstün 2023 seçimlerinde Liderimizin de önceden belirttiği üzere Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı yapmak için gece gündüz çalışacağız.2024 yerel seçimlerinde ittifak olursa ona uyacağız olmadığı takdirde adayımızla Aksu’da belediyeyi kazanmak için çalışacağız.MHP hiçbir zaman adaysız kalmaz.
 

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK
 
 
Başkan Üstün, Cumhur ittifakına herhangi bir sıkıntımız yok devamının olacağını söylüyoruz çünkü genel başkanımız Devlet Bahçeli bunu söylüyor. Genel başkanımız ne söylerse biz onları uygulamakla yükümlüyüz. Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda Cumhur ittifakı ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 
 
SEÇİMLERE ORTAK KATILDIK, KOLTUK TALEP ETMEDİK
 
 
Halil Başkandan belediye başkan yardımcılığı ve müdürlük konusunda bir talebimiz olmadı.Halil Başkan kendi ekibi ile birlikte süreci yürütüyor bize ihtiyaç duyduğu zamanlarda zaten elimizden geleni yapıyoruz, diyerek bir talebi olmadığını yeniledi.
 

YUVAYA DÖNÜŞLER DEVAM EDİYOR
 

Milliyetçi Hareket partisinin kapıları herkese açıktır, geriye dönüşler oluyor her zaman için de olabilir. Yanlışı gördükten sonra dönüşler hep olur ama şu dikkat edilen bir husustur, Genel Başkanımıza hakaret etmemiş, küfür etmemiş olmak önemlidir. Bu insanlar kapımız her zaman açıktır. Diyerek yuvaya dönüş çağırsın yenileyen Üstün, halkımız için her zaman kapılarımız açık olacak dedi.
 

Bu haber 897 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum