Reklam

TAŞ, “AKSU DEVLET HASTANESİ 3 MAYIS 2024’TE AÇILACAK”

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TAŞ, “AKSU DEVLET HASTANESİ 3 MAYIS 2024’TE AÇILACAK”

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TAŞ, “AKSU DEVLET HASTANESİ 3 MAYIS 2024’TE AÇILACAK”
20 Ekim 2021 - 10:35

Başkan Taş ,Kepez'de yapımı devam eden Antalya Şehir Hastanesi'nin Şubat 2023 yılında tamamlanacağını ve bu proje ile Antalya'nın sağlığın da başkenti olacağını söyledi.
 

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, İl Sekreteri Ferah Ünal, İl Başkan Yardımcıları Ali Bulut, Mahmut Boztepe ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Balakan’ın da katıldığı toplantıda; Antalya gündemini, yapılan ve devam eden yatırımları ve yerelde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
Antalya’daki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Başkan Taş, “Antalya Şehir Hastanesi'nin problemsiz şekilde inşaatı devam ediyor. 2023 yılı şubat ayında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak. Antalya sağlığında başkenti olacak. Manavgat Devlet Hastanesi inşaatına başlanacak. 300 yataklı Aksu Devlet Hastanesi de 3 Mayıs 2024’te açılışı yapılacak.
 

"TURİZMDE HEDEF 9.5 MİLYON"


Antalya’da bu yıl turizmde yüzlerin güldüğünü kaydeden Ethem Taş, “Geçen yıl 4.5 milyon olan turist sayımız vardı, bu yıl 31 Aralık’a kadar hedefimiz 9.5 milyon. Şuanda ülkemize gelen turist sayısı daha fazla Antalya’ya gelen turist sayısı 7.9 milyon turisti Antalya’da misafir ettik. Yıl sonuna kadar 9.5 milyon hedefimizi yakalayacağız” dedi.
 

"TRAFİK KAHIR YERİNE DÖNÜŞMÜŞTÜR"


Antalya’nın 2.5 yıldır trafiğin çile haline geldiğini dile getiren Taş, “Antalyalılar bunun farkında. ‘Başkanım trafik felç oldu, 10 dakikada gideceğimiz yeri yarım saat 45 dakikaya gidiyoruz” dediler. 2.5 yılda Antalya’yı CHP 2002 öncesine çevirdi. Acilen üst, alt geçit ve yeni trafik düzenlemelerine ihtiyaç var. Böcek, kendi tanıtımını yapmak yerine, 2024’ü garantilemek yerine kentin trafik sorunuyla uğraş, trafik meselesini çöz. Halk sana yeni yatırımlar yap, trafik sorununu çöz diye yetki verdi. Siz bu yetkiyi halkın menfaatine değil kendi menfaatlerinize kullanıyorsunuz. Bunda hesabını bu millet soracaktır. Trafik kahır yerine dönüşmüştür” diye konuştu.
 

"30'A YAKIN TARIM KREDİ KOOPERATİFİ"
 

Taş, şuana kadar Tarım Kredi Kooperatifi marketinin 9 adet açıldığını ve 30’a yakın yatırım planı olduğunu belirtti. Taş, kuraklığa kaşı önlem ve suyu tutmak amacıyla 4 büyük projeleri baraj ve göletin olduğunu kaydetti.
 

Bu haber 4178 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum