Reklam

ANTALYA TOPTANCI HALİ’NDE AÇILIŞ

İşadamları Mehmet Alptekin ve Beşir Çeliktenyıldız’ın birlikte açtığı Bezme Tarım Antalya Toptancı Hali’nde hizmete girdi.

ANTALYA TOPTANCI HALİ’NDE AÇILIŞ

İşadamları Mehmet Alptekin ve Beşir Çeliktenyıldız’ın birlikte açtığı Bezme Tarım Antalya Toptancı Hali’nde hizmete girdi.

ANTALYA TOPTANCI HALİ’NDE AÇILIŞ
23 Kasım 2022 - 23:46
Reklam

Uzun yıllar tarım sektöründe hizmet veren Mehmet Alptekin ve Beşir Çeliktenyıldız’ın girişimleriyle hizmete giren Bezme Tarım’ın açılışı Mevlid-i Şerif okunarak gerçekleştirildi. Açılışa Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya Ticaret İl Müdürü Halil Özşahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Demir ve Durmuş Ali Arslan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Müdürü Osman Yılmaz, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Antalya Tüccarlar Derneği Başkanı Adalet Yanık, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekici, İstanbul Toptancı Hali Müdürü İsrafil Aydın, İstanbul Komisyoncular Derneği Başkanı Numan Dayan, Ticaret Bakanlığı Uzmanı Tuğba Hazal Sayalgı, Tefenni Ziraat Odası Başkanı Ünal Atala ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurban kesimi ve duaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Firma ortakları Alptekin ve Çeliktenyıldız, konuklara kısa ve uzun vadede ki hedeflerini aktardı.

 
“TARIMIN BAŞKENTİNE YAKIŞIR BİR FİRMA OLACAĞIZ”
 

Tarımın başkenti Antalya’nın sebze ve meyve üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Mehmet Alptekin, hem yurtiçi hem de yurt dışına ürün sağlayarak Antalya ve ülke kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi. Hızlı, güvenilir ve ihtiyaca cevap veren bir yapıya sahip olacaklarını belirten Beşir Çeliktenyıldız ise “Tarımın başkentine yakışır bir firma olacağız. Antalya’mızın, üreticimizin gözü gibi baktığı ürünlerini tüketiciye ulaştırmak en önemli görevimizdir. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 

Bu haber 4060 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum