Reklam

BAŞKAN TURSUN DÖŞEMEALTILILARLA BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramlı’nın ikinci gününde Antalya’nın Döşemealtı ilçesi’nde Bayramlaşma coşkusu yaşandı.Vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanı Nurettin Tursun birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BAŞKAN TURSUN DÖŞEMEALTILILARLA BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramlı’nın ikinci gününde Antalya’nın Döşemealtı ilçesi’nde Bayramlaşma coşkusu yaşandı.Vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanı Nurettin Tursun birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BAŞKAN TURSUN DÖŞEMEALTILILARLA BAYRAMLAŞTI
16 Ekim 2013 - 17:46
Reklam

Kurban Bayramlı’nın ikinci gününde Antalya’nın Döşemealtı ilçesi’nde  Bayramlaşma coşkusu yaşandı.Vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanı Nurettin Tursun birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kurban Bayramının ikinci gününde Döşemealtı’nda bayramlaşma heyecanı yaşandı.Her Zaman olduğu gibi yine İlçe kapalı semt pazarı alanında düzenlenen  bayramlaşma töreninde İlçe Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy,İlçe Garnizon Komutanı Kamu kurumlarının müdürleri,siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN TURSUN’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Bayramlaşmada  Döemealtılılara seslenen Belediye Başkanı Nurettin Tursun bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğuna dikkat çekerek “bayram günleri küskünlüklerin dargınlıkların sona erdiği dostlukların  pekiştiği günlerdir.Her günümüzün  bayram tadında huzurlu mutlu ve kardeşçe geçmesini diliyorum”diye konuştu

Kaymakam Süleyman Hürrem Aksoy’un da konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı etkinlik  protokolün ilçe halkıyla tek tek bayramlaşmasıyla sona erdi.

Bayramlaşma etkinliğinde ayrıca Döşemealtı Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy,Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve beraberindekiler ilçede bulunan L Tipi Ceza ve İnfaz Kurumundaki mahkumlar ile ceza evi personeli ve Jandarma Bölük Komutanlığı’nın da bayramını kutladı.Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet müdürlüğü’ne de Bayram Ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve Kaymakam  Süleyman Hürrem Aksoy Bayram günlerinde görevleri başında vatandaşın huzuru için çalışan kolluk kuvvetlerine teşekkür edip bayramlarını kutladılar.

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Kaymakam Aksoy ve belediye Başkanı Nurettin Tursun bayramda şehit ailelerini de unutmadı ve Vatani görevlerini yaparken şehit Düşen Ahmet Küçükadalı ve Mustafa Gürcan’ın ailelerine de bayram ziyareti gerçekleştirdiler.

Reklam
Bu haber 1351 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum