ADAM YİNE KAZANDI…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ADAM YİNE KAZANDI…

02 Haziran 2023 - 12:03

Kıymetli okurlar;
 

Geçtiğimiz hafta sonu 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere sandık başına gittik. 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 88’lik seçime katılma oranı 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 84’e düştü.
 

Geçen hafta köşe yazımda “Pazar akşamı düğünümüz var” başlığında olduğu gibi, Aksu Kent Meydanı’nda 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden kazanmasının ardından vatandaşlar meydana akın etti. Bizler de meydandaki yerimizi aldık. Bizlere tarafsınız diyenlere taraf olduğumuzu her platformda dile getirdik. PKK’nın destekçisi HDP ile aynı sandığa aynı kişiye oy vermeyeceğimi sürekli dile getirdim.
 

Muhalefetten yana olursak tarafsız oluyoruz ama iktidardan yana olduğumuzda taraflı oluyoruz öyle mi? Hadi oradan.
 

Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52.18 oy oranı aslında teşkilatlar açısından ders niteliğinde bir orandır. Seçmen teşkilatlara ‘kendinize gelin, vatandaşa böbürlenmeyin’ mesajı verdi. Erdoğan zaten her toplantıda bunu teşkilat yöneticilerine söylüyordu bunu bir kez de vatandaş söylemiş oldu.
 

Aksu’da seçim süreci boyunca sahayı en güzel gözetleyen hakim olan AK Parti ve MHP olmuştur. CHP sahada görüldü fakat, İYİ Parti sahayı ikinci turda tam anlamıyla terk etmiş durumdaydı.
 

Marifet iltifata tabidir. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in kıymetli eşi Ümmü Şahin hanımefendi 9 yıldır sahada bir an olsun vatandaşı yalnız bırakmadı. Girmediği ev, hatır sormadığı insan yoktur. Seçimlerde kadının önemini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürekli dile getiriyor en çok kadınlara güvendiğini ifade ediyor. Ümmü hanımda kadınların nabzını sahada çok iyi tutuyor. En çok alkışı hak eden birisi olduğunu da ifade etmek isterim. Başkan Halil Şahin ve Ümmü Şahin çok fazla iltifatı sevmiyor ama görünen köy kılavuz istemez. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde kapılarını ilk çalan kişilerdir Şahin ailesi böylede olmalıdır.
 

Bu saatten sonra artık kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan Türk halkı olmuştur. ‘Türkiye Yüzyılı’ hayırlı olsun. Hafta sonu Kabine üyeleri açıklanacak, şimdiden ülkemize Antalya’mıza hayırlı olsun.

 
Genel seçimler sonrası artık Aksu’da konuşacağımız en önemli konu 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerdir. Aksu’dan kimlerin aday adayı olup, kimlerin aday olacağıdır. Geçtiğimiz köşe yazılarımda belirttiğim gibi eğer Millet İttifakı var olacaksa aday CHP’den olacaktır. Cumhur İttifakı’nın adayının da AK Parti’de olmasıdır. Cumhur İttifakı pazara kadar kurulmuş bir ittifak değildir. Mezara kadar sürecektir.
 

Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.

Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 610 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum