Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

Ak Adaylar

11 Ekim 2013 - 21:44

Seçim sürecinde geri sayım hızlanırken,Ak Parti 1 Ekim tarihinde müracatları başlattı. Resmen müracat şu anda olmasa bile 21 Ekim’e kadar müracaatların bitmesi bekleniyor.

 

Kimlerin ismi geçiyor” sorusuna geçince ilk olarak yola çıkan İşadamı Emin Bal ve Ecz.Halil Şahin olmuştur.

 

 

Sonrasına baktığımız zaman öğretmenlik görevini sürdüren Zeki Koyun “Bu yolda hizmet için ben de varım” diyenler arasında… Kendisinden bahsetmek gerekirse kişilik olarak dürüst, çalışkan bir insan… Öğretmen olduğu için Aksu’da oy kullanacak yaşta olan bir çok genci okutmuştur. Bazı bölgelerde tanınma eksikliği var onu da çözer diye düşünüyorum….

 

 

Dengeleri bozan adaylığı düşünen bir isim ise mevcut ilçe başkanı Mehmet Akif Ordu… Ordu, 4/4 lük bir yapıda, doğruya doğru, eğriye eğri diyen bir kişilikte… Şahsi menfaati asla olmayan bir kişilik… Aslında gazetemiz ilk kurulduğunda “Adaylık düşünüyormusunuz” sorusunu sorduğumuzda “Olmaz” dememişti. “Görev verilirse yaparım” demişti…

 

 

Demek ki ailesi ve teşkilatı ile görüşüp desteklerini alıp böyle bir karar vermiş… Mehmet Akif Ordu için bazı kesimler yabancı kelimesini de kullansa ben onun iyi bir Aksulu olduğuna şahidim (kimliğini de gördüm J )… Onun için Aksulu’nun tanımı “Aksu’nun ekmeğini yiyen, Aksu’nun menfaatini düşünen herkes Aksu’ludur…” Ordu şu sıralar il teşkilatından adaylık için haber bekliyor, haber olumsuz gelirse ki olumsuzdan kastım ilçe başkanlığı için iyi bir isim bulamazlarsa, Ordu ile ilçe başkanlığında yola devam edilir. Ordu da verilen karara saygı duyup, aday çıkacak kim olacaksa onunla beraber Aksu’da başkanlığı kazanmak için çabalar…

 

 

Aday adayı olmam ama adaylık verilirse yaparım” diyen bir isim var: Mümin Şahin… Ak Parti’nin İl Genel Meclis üyesi olarak 5 yıldır görev yapmakta… Kişiliğini pek bilmiyorum,fakat görev verilirse üstesinden gelir..

 

İl Başkanı Mustafa Köse’nin geçen gün yaptığı bir açıklamadaki “Küsecekler aday olmasın” sözü çok doğrudur… Aday adayı oluyorlar, ilk açıklamalarında “Partimiz kimi aday gösterirse hepimiz onunla olacağız, Aksu’yu alacağız” diyorlar fakat aday daha açıklanmadan belli olmaya başladığı zaman hemen küsmeler başlıyor.. Başka partilere destekler meclis üyeliği için parti arayışları..

 

Bunun adı siyaset değil çıkarcılıktır…

Mübarek Kurban Bayramınızı Kutlar,Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan Niyaz ederim..

Bu yazı 6274 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum