AK PARTİ’DE DURUM NEDİR
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AK PARTİ’DE DURUM NEDİR

29 Kasım 2013 - 11:07

Yerel seçimlerin hızlanmasıyla Aksu’da adayını açıklamayan tek parti İktidar partisi olmuştur. Konuya biraz geniş açıdan bakarsak resmen aday adayı olarak müracaat eden 8 aday adayının yanı sıra 9. İsim olarak İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu görülmekte.

 

Aksu’da birine bir laf söylendiği zaman sosyal paylaşım sitelerinden daha hızlı çalışıyor. Eczacı Halil Şahin aday oldu şeklindeki dedikodular bir anda Aksu’da yayılmış. Diğer aday adaylarıyla her görüşmemizde “bu iş bitti” şeklinde sözler duyduk. Peki bu iş bittiyse neden halen aday açıklanmadı?

 

Geçtiğimiz dönem aday adayı olan Süleyman Gökçen bu dönem tekrar gündeme geldi fakat aday olmayacağı kesinleşti. İl Genel meclis üyesi Mümin Şahin aday adayı olmadı, “aday yapmak isterlerse ben burdayım” dedi. Onun da aday olmayacağı netlik kazandı. Aldığımız kulislere göre  genel merkez iki aday üstünde duruyor… Son olarak iki aday üzerinden kamuoyu yoklaması yapıp karar verilecek.

 

Ak Parti’nin adayı Halil Şahin olduğu takdirde diğer adayları toparlaması zor gibi görülmekte… Halil Şahin hakkında daha önce bir yazı yazmıştım. Şahin, 2004 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti’nin adayı olmuş fakat seçimi CHP’den Mehmet Cirit kazanmıştı. 2009 yerel seçimlerinde ise İlçe Başkanı Halil Şahin yönetiminde girilen seçimlerde MHP’den İsa Yıldırım kazanmıştı. Seçimin kaybedilmesine sebep olarak konuşulan konu ise Meclis üyeliği listesinde Güzelyurt ve Pınarlı’dan meclis üyesi yazılmamasıydı.

 

Şimdi “Adaylık Aksu’da kimin hakkı” diye sorulursa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan beyin sözü aklımıza geliyor “Kaybedenle seçimlere girmeyiz”…

 

Gündemde olan isimlerden Aksu’da çok sevilen takdir edilen vizyon ve misyon sahibi bir adayla çıkılması gerekiyor.

 

Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler…

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 8469 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum