AK PARTİ VE 2024 SEÇİMLERİ
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AK PARTİ VE 2024 SEÇİMLERİ

02 Temmuz 2021 - 11:36

Kıymetli okurlar ,
 
Geçtiğimiz hafta köşe yazımda MHP’nin önümüzdeki dönemde ittifak olmama durumunda kimlerin aday adaylığına çıkacak ele almıştım.
 
Bu hafta ki yazımda Ak Parti’nin ittifak devam ederse veya etmezse kimler Belediye Başkanlığına hazırlanır bunlara değinmek isterim.
 
Öncelikle Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin iki dönemdir sandıktan seçimlerin galibi olarak çıkıyor. CHP’nin kalesi olarak bilinen mahallelerde bile şahsına verilen oylarla güzel sonuçlar elde ediyor.
 
Halil Şahin’in bir dönem daha başkan olmak istediğini, bazı projelerin tam anlamıyla bitirmesi gerektiğini kamuoyu biliyor. Başkanlık yaptığı 7 yıl içerisinde başta Altıntaş, Güzelyurt ve Atatürk mahallesindeki mülkiyet sorunlarını çözerek oradaki vatandaşların taktirini toplamış birisi Pınarlı mahallesindeki sorunlarında en kısa süre içerisinde çözüp herkesin tapusunu almasını sağlayacaktır.
 
Halil Şahin ismi hizmetlerinin yanı sıra dik duruşu ve siyasi hayatında zikzakları olmayan bir kişiliğe sahip olmasıyla bilinir.
Yediden yetmişe tüm vatandaşların, oy veren ve vermeyenlerin dertlerini rahatlıkla anlatabildiği bir makamda olan kişinin bir dönem daha hakkıdır.
 
Adaylık süreci başladığında ekibinden aday olmak isteyenler mutlaka olacaktır. Halil Şahin aday olmak istediği sürece bu ipi göğüsleyeceğini bilenler aday adaylığı peşinde değil ekibin içinde olmayı hedefleyeceklerdir.
 
Halil Şahin’de illa Başkan olacağım hırsını hiç görmedim nasipte varsa olur düşüncesindeydi her zaman.İçinde kötülük olmadığı içinde iki dönemdir o koltukta oturuyor.
 
“Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”
 
Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 817 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Fahrettin
    2 yıl önce
    Adam Ak Partili diye oraya seçildi,isminin,adının,namının falan önemi yok.Ak Parti olursa Aksu'ya en azından yeni yatırımlar gelir,işsizlik,garibanlık biter diye getirdiler,ama nafile...Büyükşehir CHP'ye geçince hiç bir şey yapamıyor,yapmıyor.Aksu'da bir çok mahalle yolu çıkmaz sokak,greyderi vur gitsin arkadaş,sokakların sonu bir görünsün,asfalt olsun.Kanalizasyon dersen hakgetire.Herkes bir arazi çevirmiş benim diye,ecri misil ödeyince koca arazi onun olmuş.Var mı böyle bir şey ya...Park yapacak,okul yapacak arazi bulamıyor...
  • Fahrettin
    2 yıl önce
    Proje mi?Ne projesi arkadaş,Şahin oraya koltuk boş kalmasın,koltuğa başkası oturmasın diye gelmiş.Hiç bir proje yok,icraat yok,yatırım yok.Mahallelerde garibalar,fakir fukara işsiz insanlar var,yeni bir yatırımın yok,en azından onları belediyeye işçi olarak al bari,insanlar işsizlikten kurtulsun