AK PARTİ'YE ÇETİN GİBİ BAŞKAN…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AK PARTİ'YE ÇETİN GİBİ BAŞKAN…

02 Şubat 2023 - 21:04

Kıymetli okurlar ;


AK Parti Antalya eski İl Başkanı Ethem Taş’ın milletvekili aday adaylığı için istifa ettiği makama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Aksu ve Antalya Büyükşehir Meclis üyesi aynı zamanda Grup Başkanvekili Ali Çetin atandı.
 

Partililer Ali Çetin’i yoğun bir katılımla Antalya Havalimanı'nda karşıladı. Ankara’da olan vekiller ve belediye başkanları dışında hemen hemen herkes Ali Başkan’a hayırlı olsun demek için havalimanında hazır bulundu.
Havalimanındaki karşılamanın ardından il binasında partililer ve basın mensuplarıyla bir toplantı düzenleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.
 

Ali Çetin’in başkanlığı bana 2001 yıllarını hatırlattı ve o dönemdeki heyecanın aynısını partililerin gözlerinde okumak mümkündü. Ali Çetin ismi daha önce iki kez il başkanlığı için Cumhurbaşkanına iletilmiş, birebir yapılan görüşmelerde ise ‘senin zamanın şimdi değil, davana hizmet etmeye devam et’ talimatı verilmişti. Davaya hizmet etmeye devam ederken 2019 yerel seçimlerinde Aksu’dan meclis üyesi adayı olup partisinin verdiği hiçbir görevden kaçmadan verilen görevleri harfi harfine uyguladı. Yine bir il başkanlığı serüvenine çıktı. Antalya’da partililerin temayül yoklaması sonunda ismi yine Ankara’ya çağırılanlar arasına girmişti. Ben temayül yoklamaları olmadan önce bir seferinde Aksu Belediye Meclis salonunda "Sayın İl Başkanım şimdiden hayırlı olsun göreviniz" demiştim. Antalya için hayırlı olan ismin Ali Çetin olduğunu biliyordum.
 

Ali Çetin basın açıklamasında en çok küskünlere seslenmişti. AK Parti’de siyaset yapmak isteyen her bireyi davet etmişti. Sanırım sese cevap verdiler ki; daha öncelerde tavırlı olan her kesimden vatandaşlar 'hayırlı olsun' ziyaretlerine başladı. Ali Çetin başkanımla ara sıra gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde hep hayırlısı olsun diyordu. "Ali Çetin il başkanı olursa Antalya kazanır, il başkanı olmazsa ben kazanırım" diyordu. Şimdi sanırım kazanan Antalya oldu.

 
Zaman kısa yollar çetin bu yollarda Gazipaşa’dan Kaş’a kadar yorulmadan yılmadan koşacağına inancım tamdır. Ali Çetin ile yeniden heyecan geldi. Tecrübe ve birikimleriyle 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sınavından başarıyla çıkıp 2024 yerel seçimlerde kaybettikleri Antalya dahil tüm ilçeleri almak için mücadeleden vazgeçmeyecektir.
 

“Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”
 

Kalın sağlıcakla….
 

Bu yazı 570 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum