AKSU’DA İTTİFAK OLUR MU ?
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AKSU’DA İTTİFAK OLUR MU ?

21 Eylül 2018 - 11:58

 

Kıymetli Okurlar ;

 

Yerel seçimler yaklaştıkça siyaset gündemi de hızlanmaya başladı. Önümüzde ki  seçimde sanıyorum ittifakla karşılaşacağız.

 

Peki nasıl olacak bu ittifak ?

 

Ak Parti ;Aksu’yukazanmış,hali hazırda yönetiyor ve Aksu’yu da tekrardan isteyecektir. İstemesi de en doğal hakkıdır zaten diye düşünüyorum…

 

MHP Aksu’da güçlü ama az bir oy farkı ile Aksu Belediyesini Ak Partiye kaptırdı. Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara ile konuşma fırsatı buldukça ittifaktan söz ediyoruz. Kemal Kara “İttifak için genel merkez kararını bekliyoruz. Onlar nasıl düşünür ?

Hangi formülü bulur ?

Bilemiyorum.

Biz ittifak yokmuş gibi aday adaylarımızla Aksu’yu kazanmanın planlarını yapıyoruz. “ dedi.

 

CHP ittifaka sıcak bakıyor fakat yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapmak istiyor. Saadet Partisi ittifakın içinde olursa Aksu’da aday çıkarmaz meclis üyesi ister.HDP ittifakın içinde olur mu bilmiyorum ama aday İsa Yıldırım olursa HDP ile olası ittifaka sıcak bakmaz.

Onun düşüncelerini ve görüşünü yakından biliyoruz…

 

İYİ Parti ittifaktan zararlı çıktığını gördüğü için bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyecektir.Şuanda İl Başkanı belirleme aşamasında olan parti, İl Başkanını belirledikten sonra ilçelerde yenilemeye gidecektir düşüncesindeyim.

 

Partilerin ittifak düşünceleri böyleyken Aksu’da netlik kazanan tek ittifak ; Mehmet Akif Ordu ve Ramazan Özen arasında oldu. Mehmet Akif Ordu açıktan Ramazan Özen’in yanında olduğunu açıkladı.

İsa Yıldırım’ında bu ittifakın içinde olma ihtimali tam netlik kazanmasa da önümüzdeki günlerde yeni haberlerle karşılaşabiliriz.

 

Kalın Sağlıcakla….

Bu yazı 6771 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum