AKSU SİYASETİ…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AKSU SİYASETİ…

13 Ocak 2023 - 14:01

Kıymetli okurlar,
 
Aksu siyaseti maalesef halen 'çamur at izi kalsın' mantığı ile devam ediyor. Acaba değişir mi? Düzelir mi diye çok bekledik ama gördük ki, yıl 2023 olmuş halen aynı tas aynı hamam yöntemi devam ediyor…
 
Aksu’da bir grup siyasetçi 'birleştik beraberiz artık bizi kimse bölemez' diye mesajlar vermeye başlamışlar. Bu filmi 2019 yılında izledik ve sonucuna hep beraber şahit olduk. 2019 yılında aynı masada pazarlık yapanlar en ufak bir çatırtı olduğunda birbirini sattı, birbirinin arkasından küfürler etmişti.
 
Aksu siyasetinde şuna da şahit olduk; bugünler de muhalefet partisinin meclis üyeleri MHP’li bir meclis üyesi için 'abimiz' diyerek 'şöyle iyi adam böyle iyi adam' gibi laflar ediyorlar. Biraz altını karıştırdım Aksu Belediyesi'nden istediklerini alamayan bu abi, partisini karıştırmak için çalışmalara başlamış biraz da başarılı olmuş gibi görünüyor.
 
Yılın ilk meclisinde gergin anlar yaşandı fakat bu gerginlikler Cumhur İttifakına zarar vermedi. Grup sözcüsü Ali Alpay Bilge güzelce açıkladı. "MHP’nin iç meselesidir kendi içinde bu konuyu çözecektir" dedi. Muhalefet hemen bu işten nasıl bir kaos oluşturabiliriz diye el ovuşturmaya başladı. MHP herhangi bir açıklama yapmadan MHP açıklama yapmış gibi yazıldı.
 
DSP’li meclis üyeleri Süleyman Özgür ve Ahmet Okudan’ı hainlikle suçlayan bazı şahıslar sanki 4 yıldır bu meclis üyelerini arayıp sormuşlar fikir alış verişinde bulunmuşlar gibi meclise saatler kala arayıp karara red vermeleri için  telkinde bulunuyorlar. DSP’li meclis üyeleri 4 yıldır verdikleri kararlardan ziyade en azından partilerinden istifa etmeden dimdik halktan aldıkları oyun hakkını vermişlerdir. Alınan kararlar sizlere göre hainlik olabilir fakat onlara göre doğru karar vermişlerdir.
 
Seçimler yaklaştığı zaman ortaya çıkanlar 4 yıldır neredesiniz? Aksu’da 4 yıldır meclis toplantıları devam ediyor. Özgür Bilgili’yi uzun yıllardır tanırım fakat seçime 1 yıl kala meclise gelip meclis üyelerini hainlikle suçlama yetkisini nereden aldığını da merak etmiyor değilim. Herkes herkesle ilgili konuşabilir fakat hakaret etme hakkına sahip değildir.
 
Aksu Belediye meclisinde alınan kararlar hoşunuza gitmeyebilir, içinize sinmeyebilir fakat bu sosyal medya üzerinden hakaret etme yetkisini size vermez. Alınan karar sizi rahatsız ettiyse hukuki yollara başvurup iptal edilmesi için çalışmalar başlatabilirsiniz.
 
 
Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 667 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum