AKSU'DA İSA YILDIRIM ZAFERİ
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AKSU'DA İSA YILDIRIM ZAFERİ

08 Nisan 2024 - 00:54

Aksu’da 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazasız belasız bir şekilde geride bıraktık. Aksu’muza, Antalya’mıza ve Türkiye’mize seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 
Aksu Belediye Başkanlığına seçilen ‘efsane başkan’ olarak bilinen İsa Yıldırım yüzde 54.7’lik ezici bir çoğunlukla göreve geldi.
 
İsa Yıldırım ve ekibi Aksu’da yapıcı bir dil kullanarak kimseyi rencide etmeden kendisine cephe olanlara da olabildiğince güzel bir dil kullanarak cevap verdi.
 
İsa Yıldırım Aksu’da öyle bir yarıştı ki, önüne getirilen iftira duvarlarını adeta dozer gibi yıktı geçti.
 
Cumhur İttifakı’nın adayına destek veren bakanlara, milletvekillerine, il başkanlarına ve hükümetin her bir yetkilisine sandıktan galip çıkarak cevap verdi.
 
Önceden beraber yürüdükleri fakat adaylık İsa Yıldırım’a verildikten sonra desteklerini çeken siyasileri de Aksu siyasetinden sildi.
 
İsa Yıldırım mazbatasını aldı, koltuğuna oturdu. Artık eksik kalan işleri tamamlayıp önündeki projeleri hayata geçirmenin çalışmalarına başlayacaktır.
 
Özellikle Aksu’da yarım kalan Aksu Merkez Camii inşaatını hızlı bir şekilde Kurban Bayramı’na yetiştirmeye çalışacağından hiç şüphemiz yok. Öyle ki, İsa Yıldırım’ı Aksu’da camiler yapan, okullar yapan, emniyet binasını yapan başkan olarak bilirler.
 
İsa Yıldırım’ın bir diğer özelliği de şudur. Kendisine seçim sürecinde iftira atmayan, seçim kaybettirmek için karalama kampanyası yapmayan herkesi kucaklayacaktır. Siyasi parti kimliğini içinde taşıyıp ona oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacağından şüphemiz yok. Bunu 2009 seçimlerini kazandıktan sonra göstermişti bizlere.
 
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın yeni dönemi hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
 

Bu yazı 290 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum