AKSU'YA YAKIŞACAK
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AKSU'YA YAKIŞACAK

09 Nisan 2021 - 13:41

Kıymetli okurlar,
 

Dün Ankara’dan aldığım güzel bir haber üzerine köşe yazımı değiştirdim ve Aksu’ya yakışacak Devlet Hastanesi üzerine yazmaya karar verdim.
 

Aksu son zamanlarda güzel çıkışlar yaparak yeniliklere imza atıyor. Aksu Belediyesi gelen tüm hibeleri değerlendirip hizmete çeviriyor. Kemerağzı mahallesine çok güzel yürüyüş parkurları, Perge yolu üzerine Perge’den esinlenerek park yapıldı. Bunlar Belediye Başkanın girişimleriyle yapılan hizmetler. Aksu’nun belli bölgelerine Spor Toto Teşkilat Başkanlığından alınan hibelerle yine gençlerin faydalanabileceği spor kompleksleri yapılmaya devam ediyor.
 

Aksu’ya değer katacak olan hepimizin hep bir ağızdan neden meydanımız yok dediği Kent Meydanına kavuşacağımız günler yaklaşıyor. Vatandaşların işleri kolaylaşması adına tüm kurumları tek binada toplanmasına sayılı günler kaldı. Aksu’da imece usulü ile yapılacak Osmanlı mimarisine uygun camimiz Kent Meydanına çok yakışacak. Koronavirüs belasından kurtulup inşallah yeni yapılacak meydanımızda caminin etrafında hep beraber şükür namazı kılmayı Allah bizlere nasip eder.
 

Uzun zamandır beklenen Devlet Hastanemizin ihalesi gerçekleşti. İhale komisyonu değerlendirmesini yaptıktan sonra ihaleyi kazanan firmaya yer teslimatı yapılıp en kısa zamanda bitirilecek. Bu konuda Aksu Belediye Başkanımız Ecz. Halil Şahin’in emekleri çok fazla kendisinin sağlıkçı olması sebebiyle her Ankara ziyaretinde  bu konunun üstüne gitmesinin ardından sonuç elde edildi. Hastane daha öncede ihale edilmişti hatta Aksu Uçak Okulunda Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile yüklenici firmaya yer teslimi yapılmıştı. Firmanın yaşadığı sıkıntılardan dolayı başlamadan bıraktı gitti.
 

Sonuç olarak biz önümüze bakalım niyetlerimiz halis tutalım bugün tekrardan ihale yapıldı ve en kısa sürede inşaat başlayacak ve Aksu halkı hastanesine kavuşacak. Bu süreçte emeği geçenlerde vesile olanlardan Allah razı olsun. Yapılan her güzel işte KAZANAN AKSU olacak.

 
Kalın sağlıcakla…
 
 
 

Bu yazı 733 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum