ALLAH BU AZİZ MİLLETİN YARDIMCISI OLSUN.
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ALLAH BU AZİZ MİLLETİN YARDIMCISI OLSUN.

07 Şubat 2020 - 12:07

Kıymetli okurlar,
 

Önce Elazığ,ardından Van ve dünde İstanbul’da yaşanan olaylar karşısında aziz milletimize başsağlığı diliyorum.Allah bu aziz millete bir daha böyle acılar yaşatmasın.
 

Elazığ’da yaşanan deprem afeti sonrası adeta milletçe kenetlendik yaraları sarmak için mücadele ettik.Elazığ’da yaşanan deprem sonrası devletimizin evleri yıkılan veya evlerine girilemeyecek durumda olan vatanadaşlarımıza kira desteği yapılacağı haberlerinin ardından maalesef bazı yamyam ev sahipleri kiraları iki katına çıkararak deprem afetinden nemalanma peşine düştüler.Devletimiz bu çıkarcı yamyamların cezasını mutlaka kesmelidir.Elazığ’da bir diğer konu yaraları sarmak için ertelemeden ziyade vatandaşlarımızın 1 ve 2 aylık faturalarının devletimiz tarafından ödenmesi uygun olacaktır.Yaralar ertelenerek değil kapanarak sarılır.
 

Elazığ sonrası birde ülkemiz Van Bahçesaray’dan gelen haberle üzüldü Minibüs üzerine düşen çığda ilk etapta 5 vatandaşımızın canlarını yitirdiği haberleri sonrası bölgeye askerlerimiz ve köy koruyucularımız ve afad yetkilileri enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için mücadele verirken çığ olayın tekrar yaşanmasının ardından 33 can kaybı daha yaşandı.Bölge ciddi anlamda kar ve soğuk altında kaldığı için çalışmalarda zorluk yaşanıyor.
 

Van Bahçesaray’daki olayın şokunu atlatmadan daha Çarşamba günü İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait Boeing 737-800 tipi uçak, saat 18.30’ta Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na indikten sonra duramayarak pistten çıktı. 50 metre kadar sürüklenen uçak 30-40 metreden toprak zemine düştü. Uçak burun ve kuyruğa yakın kısımlarından kırılarak üçe bölündü ve yanmaya başladı.Olayda 179 yolcu yaralanırken 3 yolcuda hayatını kaybetti.
 

Maalesef ülkemiz son günlerde üzücü olaylar yaşıyor.Milletçe birbirimize kenetlendiğimiz şu günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun.Böyle olaylarda sosyal medyada yayınlanan bir çok resmin ve yazının gerçekle alakası yok haberleri doğru kaynaklardan takip etmek gerekir.
 

Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 1928 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum