BAŞKAN ŞAHİN VE EV TOPLANTILARI…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BAŞKAN ŞAHİN VE EV TOPLANTILARI…

08 Eylül 2022 - 20:34

Kıymetli okurlar,
 

Ülkemiz yaklaşık 2 yıldır pandemi ile mücadele ederken aileler bile bir araya gelemedi cenazeler 3-5 kişi ile defin edildi.Pandemiden kurtulmaya başladığımız bugünlerde Aksu Belediye Başkanı Ecz.Halil Şahin ev toplantıları ve mahallelerde bilgilendirme toplantıları yapmaya başladı.
 

Her şartta vatandaşlarıyla iç içe olan Başkan Şahin bu konuda hiçbir kesimden eleştiri almamıştır.Pandeminin zorlu şartlarında bile Belediye olarak vatandaşından hiçbir zaman desteğini esirgemediğine biz şahit olduk.
 

Son günlerde Başkan Halil Şahin’in istifası istendi gibi saçma sapan dedikodu üreten yalan makinaları maalesef yalanlarında boğulmaya devam ediyorlar. Yüce Allah kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Hucurat suresinde “Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.” buyurmuştur.Haberin kimden geldiğine bu şahsın haberlerinin kaçının doğru olduğunu araştırmanızda yarar vardır.
 

Başkan Şahin’in Cihadiye Mahallesinde Ömer Bozkurt’un evinde gerçekleştirdiği ev sohbetinde bulunma imkanım oldu.Mahalle sakinlerinin sorularına net cevaplar verdiğini gördüm.Samimi ortam içinde geçen toplantıda eleştiride aldığı oldu ama vatandaşlar her sorunun cevabını ilk ağızdan duymanın rahatlığı içinde olduklarını toplantı sonrası Başkan evden ayrıldıktan sonra bizzat kendim duydum.
 

Şu bir gerçek ki böyle toplantılar birilerini rahatsız etmiş her yerden saldırmalarının sebebi belki de budur.Başkanın yaptığı en güzel canlı yayın vatandaşlarla bire bir gerçekleştirdiği konuşmadır.Bazıları laf ebeliği yapar bazıları da bizzat icraat yapar sonuç odaklı çalışır.
 

Başkan Şahin’in birilerine cevap vermemesi hakkında çıkan haberlerin doğru olduğu anlamına gelmez muhatap olmak istemediğindedir.Bu konuda en güzel söz aslında Mevlana tarafından söylenmiştir.Günümüz içinde çok geçerlidir. “Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
 

Aksu’da güzel işlerin yapılabilmesi için öncelikle imarın ardından alt yapının bitirilmesi lazım şuanda öncelikli plan imar ondada son gaz çalışmalarının devam ettiğini görüyoruz.Çalkaya sorunu çözülürken çığıran bir kesim şuanda paraya para demiyor.Aksu’nun her bölgesinde arsa arazi fiyatları kat kat artarken bunların hepsinin imara dayalı olduğunu unutmayalım Başkan Şahin’i halk seçti halk yeterli sana verdiğimiz yetki derse desteklerden dolayı teşekkür eder işinin başına döner bazılarının yazıp çizmesiyle olacak işler değil bunlar İt ürür kervan yürür Başkan sen önüne,işine ve hizmetlerine bak bu Aksu kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.
 

Kalın sağlıcakla…
 
 
 
 
 
 
 

Bu yazı 939 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum