BAŞKAN ŞAHİN'E GÜVENİN…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BAŞKAN ŞAHİN'E GÜVENİN…

10 Kasım 2020 - 09:44

Kıymetli okurlar,
 

Aksu Belediyesi 2014 Mart ayından bu yana  Ecz.Halil Şahin Başkanlığında yönetiliyor.
Herkesi memnun etmenin zor olduğu bir dönemde ellerinden geleni yaptıklarına şahit oldum. Çocuğunu evlendirmek isteyen, fakat imar sorunlarından dolayı ev yapamayanların yapmasına katkı sunan her türlü sorumluluğu üstüne alan Başkan Şahin’e güvenmelisiniz…
 

Halkın istediği başkan profilini oluşturan Şahin, vatandaşların iyi veya kötü günlerinde her zaman yanlarında oluyor. Vatandaşların yaşına, ismine ve cismine bakmadan her kesimin telefonuna anında cevap veriyor veremediklerine mutlaka geri dönüş sağlıyor.

 
Başkan Şahin’in söz verip tutmadığına hiç şahit olmadım söz vermişse eninde sonunda tutup yerine getiriyor. Aksu’nun çıkarları öncelikli planı bu adam sonuçta aslı nesli buraları ilçenin kötü olmasını istemez elinden geldiği kadar çalışıyor.
 

İsteseydi geçmiş dönemlerdeki gibi veya başka ilçelerde ki  belediye başkanlığı yapanlar gibide yapabilirdi. Otellerden çıkmaz, belediyeye uğramaz ve hatta telefonlara da bakmazdı. Kendisi böyle başkanlık yapmayı tercih etmedi .Halkın içinde olmayı tercih etti. Kapısı açık isteyen vatandaşlar  randevu almadan gidip rahatlıkla sıkıntısını dile getiriyor.
 

Başlıkta belirttiğim gibi Halil Şahin’e Güvenin sözündeki kastım şudur. Halil Şahin özü sözü bir insandır. Geçtiğimiz ay meclis toplantısında Fettahlı mahallesindeki akaryakıt istasyonu yeriyle alakalı bazı meclis üyelerinin birilerine peşkeş çekildiği iddiası gerçeği yansıtmamakla birlikte yatırımcıyı Başkan Halil Şahin tanımıyor bile ilçeye yatırımcı gelsin çabasında çalışıyor.
 

Yine şirket kurulması, ortak olunması veya devir alınmasıyla alakalı ortada somut bir şey yokken bağcıyı dövmek maksadıyla direk linç girişimlerini çok yanlış buluyorum. Başkan bu konuyu bizzat yakından takip ediyor ve yanlış yapılmaması için titiz çalışıyor.
 

Hafta sonu Aksu Güreş sahasında toplu iş sözleşmesine katılan Halil Şahin ufak bir sitemini dile getirdi.Şirket personeli için %34 üzerinde ciddi bir zam yapan  Başkanın katılmayan personeller için üzüldüğünü onlar için çabaladıklarını dile getirdi. Başkanın sitemini haklı buluyorum. Sizler başkanınıza güvenin sahip çıkın ki oda böylesi önemli konularda arkamda dağ gibi duran personelime her şey feda olsun diyebilsin…
 

Kalın sağlıcakla
 
 

Bu yazı 9599 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum