BİRLİKTE AŞACAĞIZ !
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BİRLİKTE AŞACAĞIZ !

22 Nisan 2020 - 17:02

Kıymetli okurlar,
 

Ülkemiz ciddi bir salgınla savaşıyor. Bu savaştan inşallah en az kayıpla çıkacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Hafta sonları havaların ısınmasıyla beraber vatandaşlarımızın sosyal mesafe konusunda sıkıntı yaşamamaları için sokağa çıkma yasakları uygulanıyor. Bu yasakların biz vatandaşlara zararı değil faydası var.
 

Önümüzdeki 23-24-25-26 Nisan sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu sene 23 Nisan’ı çocuklarımızla beraber evlerimizde kutlayacağız. Perşembe günü akşam ilk teravih ama onu da maalesef evlerimizde idrak edeceğiz. Ramazan ayını bu sene evlerimizde geçireceğiz inşallah bayramı çifte bayram olarak kutlarız. Antalya’mızda vaka sayısının düşüklüğü sizleri sokağa dökmesin kesinlikle iftar programları düzenlemeyin. Davetlere katılmayın. Mümkün mertebe evlerde izole olmaya gayret edin.
 

Dışarı çıkma zorunluluğu olan vatandaşlarımız mutlaka maskelerini taksın ve sosyal mesafelerini korusun. Bana bir şey olmaz demeyin olduğu zaman haberiniz olmaz ve sizlerde başkalarına bulaştırabilirsiniz.
 

Bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik bu beraberliğimiz yan yana olmasa da kalp kalbe olmalı birbirinizin hatırını sorun ihtiyacı olup olmadığını varsa karşılamaya çalışın.
 

Bu sene bir çok kişimiz iftar sofraları kuramayacak ve kimseyi davet edemeyecek. Ona ayırdıkları bütçeyi yardım kolileri yaptırarak veya ihtiyaç sahiplerine maddi destek sağlayarak hayır yapabilirler. Yardım yaptığınız kişileri ifşa etmeden onları kırmadan yapmaya özen gösterirsen sevabının daha çok olacağını unutmayın.
 

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.
 

Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder tutacağımız oruçların kabul olmasını bayram sabahına ulaşmamızı içinde bulunduğumuz salgının bir an önce bitip ailelerimize sarılmamızı Rabbim cümlemize nasip etsin.
 

Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 11682 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum