BİZ SİZİNLE GÜÇLÜYÜZ!
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BİZ SİZİNLE GÜÇLÜYÜZ!

12 Şubat 2021 - 09:57

Kıymetli okurlar,
 
Gazete çıkarmak fırından ekmek çıkarmaya benzemez.Bazı arkadaşlar bu işlerin çok kolay ve basit olduğunu düşünür.
 
Gazetecilik severek yapılan bir meslektir.Sevmeden yaptığınızda elinize yüzünüze bulaştırırsınız.
 
Yaptığınız yanlış bir haberle başınıza gelmeyen kalmaz bazen de yaptığınız bir haberle hayatınızda çok güzel değişiklikler görürsünüz.
 
Bizim Aksu Gazetesi olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren sizlerden aldığımız ilhamla her gün kendimizi geliştirmeye çabalıyoruz.
 
İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte cebimizdeki küçücük telefonla dünyayı görüntülemeye başladık.Bizde gelişen dijital dünyada ilçemizde ilk defa www.bizimaksu.com haber portalını kurarak dünyayı sizlerin önüne getirdik.
 
Sizlerden gelen talepler üzerine yazılı basını gazetemizi çıkardık.Zor günler geçirdik ama yılmadık yıkılmadık mücadele ettik.Kimsenin ekmeği ile oynamadan çalıştık çabaladık.Olmayan olayları olmuş gibi göstermedik.Yaptığımız haberleri yalanlayan tekzip yaptıranlar olmadı.Araştırmadan haber yapmamayı kendimize ilke edindik.Vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri haber yapmadan önce çözümünü üretmeye çalıştık.Çözüm hangi kurumda olacaksa oraya bildirdik.
 
Biz bu ilçeyi benimsedik ilçemizin ismini her zaman güzel andırma gayretinde bulunduk.Bugün yeni taşıdığımızın ofisimizin ziyaretine gelenlerden gördük ki biz sizinle güçlüyüz.Sizler sayesinde ayaktayız.
 
Kimseyle kötü olma gibi bir derdimiz yok işimizi iyi yapmak gibi bir gayemiz var bu gazeteyi sizlere sizleri de Allah’a emanet ediyorum…
 
Kalın sağlıcakla…
 
 

Bu yazı 3387 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum