BU NASIL TEMAYÜL ?
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BU NASIL TEMAYÜL ?

23 Kasım 2018 - 10:38

Kıymetli Okurlar ;

 

Hepimizin bildiği gibi Ak Parti aday adaylığı başvurularını 16 kasım saat:19:00’da bitirdi.Altı resmi başvurunun ardından Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in başvurusu onaylanmış oldu. Son olarak ilçe başkanının belediye başkan aday adaylarıyla yaptığı toplantıda kendi aday adaylığını da açıklayarak toplamda  sekiz aday adayı ile başvuruları bitirmiş oldu.

 

Cuma günü biten başvurunun ardından Pazar günü Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde parti yöneticilerinin katıldığı bir temayül yoklaması gerçekleşti. İnternet üzerinden temayül yoklaması yapıldı ama akıllarda soru işaretleri kaldı.

 

Belki bu işaretleri aday adayları açıktan belirtemiyordur ama bizler onların sesi olarak diyoruz ki: “Ne kadar eşit temayül yoklaması oldu ? İlçe yönetiminin yapması gereken neydi ? “

 

Cuma günü biten başvurularının ardından cumartesi sabah ya da  akşam güzel bir yerde temayül yoklamasına katılacak üyelerle aday adayları bir araya getirilemez miydi ?

 

Aday adayları bu üyelere nasıl ulaşıp kendilerini ifade edebilirler ki ?

 

Bunları düşünecek olan aday adayları değil, ilçe yönetimidir!

 

Şimdi bu yapılan temayül yoklamasından ilçe başkanının birinci çıkması sizce de doğal değil mi?

 

Aksu’da son bir iki gündür sosyal medya üzerinden adaylığı falan aldı filan aldı gibi paylaşımlar dolaşıyor. Aksu’da adaylığın verildiği net bir isim yok.Ortada  gezen haberler asparagas haberden ibarettir.

Her seçim dönemi böyle ortaya atılan dedikodular vardır. Dedikodulara son noktayı her zaman genel merkezler koyar. İlçe yönetimleri bile genel merkezden duyarlar haberleri.

 

Değerli okuyucularım daha öncede sizlere sosyal medya üzerinden yaptığım çağrıyı bir kez de buradan yineliyorum:Çakma hesapları sayfalarınızda bulundurmayın,onları engelleyin.Çünkü ortalığa asparagas haberleri onlar yayıyorlar.

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 5646 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum