BÜYÜK MİLLETİZ VESSELAM…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BÜYÜK MİLLETİZ VESSELAM…

31 Ocak 2020 - 11:40

Kıymetli okurlar,
 


Türkiye Elazığ ve Malatya’dan 6.8 şiddetinde gelen deprem haberiyle bir anda yasa büründü…
 

Enkaz altında can verenlerin hüznü milletimizi yasa boğarken aynı anda enkaz altından sağ çıkanların haberleriyle sevinç yaşandı…
 

Biz öyle büyük bir milletiz ki ne kadarda kavga etsek birbirimizi eleştirsek böyle acılı olaylarda bir araya gelmeyi yaraları sarmayı çok iyi beceriyoruz. Bazı kesimlerin eleştirileri olsa bile bizim için bir araya gelenler önemli…Devletimizin tüm birimleri olayın olduğu dakikadan itibaren olay yerini bir dakika olsun yalnız bırakmadı. Allah hepsinden razı olsun.
 

Depremin olduğu saatlerde öncelikle herkes akrabalarına ulaşma çabasına girdi. Benim kız kardeşim ve ailesi Elazığ’da yaşıyor onların sağlıklı ve sıhhatli haberlerini aldıktan sonra bu sefer acaba Elazığ ve Malatya’da yaşayanlara neler yapabiliriz düşüncelerine daldık gittik. Böylesi şiddetli bir depremin ardından vefat edenlerin sayısının az olması ülkece bizlere depremin gerçekliğini bir kez daha gösterdi.
 

Millet olarak birbirimize kenetlendiğimiz bu günlerde adeta  yardımlar çığ gibi büyüdü yaralar hızla sarılmaya başlandı. Vatandaşlarımızın duyarlılığı hızla yayılırken Acun Ilıcalı’nın programında adeta yardımlar çığ gibi aktı yaklaşık 72milyon toplanan gecede bizlerde Aksu olarak ne yaparız diye düşünürken birden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin beyin mesajı içimizi ısıttı bu bir yardım kampanyasıydı 24 saatte halkımız yarış içine girerek karınca kararınca ellerinden geleni yaparak kimisi evinde oynadığı oyuncağı,kimisi mutfağındaki beş kiloluk zeytin yağını alıp geldi belediyeye bizler bu ortamı görünce duygulandık gerçekten çok büyük millet olduğumuzu bir kez daha kanıtladık.Toplanan yardımları Salı günü akşam üzeri dualarla Elazığ’a gönderdik.
Allah emeği geçenlerden razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Rabbim ülkemize böyle acılar yaşatmasın.
 

Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 2771 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum