ÇAMUR SİYASETİNİ BIRAK!
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ÇAMUR SİYASETİNİ BIRAK!

29 Ekim 2013 - 23:53

Kıymetli Okurlar;

Aksu’nun Bağımsız Belediye Başkanı İsa Yıldırım, geçtiğimiz hafta özel bir televizyon kanalında çıktığı programda, hakkımda söylediği sözlere cevap verme hakkı şahsıma doğmuştur.

Kısaca kendimizden bahsetmek gerekirse, Aksu’da 5 ay önce çıktığımız gazetecilik yolunda, her zaman doğruları yazacağımızı, elbette taraf olacağımızı belirttik. Taraf olduğumuz nokta haklı taraftır, haklının yanında haksızın karşısındayız.

Aksu Belediyesinin haberlerine, sitemizde ve gazetemizde her zaman yer verdik fakat paşazadeyi eleştirmeye geldiğimiz vakit kötü oluyoruz. Doğru söyleyen her zaman dokuz köyden kovulur. Bildiğimiz doğruları her fırsatta vurguladık.

Paşazade her defasında, Aksu Belediye Meclis üyelerinin yediği rüşvetleri belgelerle sunacağını ifade ediyor, bizde ne zaman belge istesek aslı astarı çıkmıyor. Seçimlere az gün kala çıkacağını söylüyor. T.C Savcılarını bu konuda göreve davet ediyoruz her defasında rüşvet yediklerini ifade eden Yıldırım’daki evrakları almalarını istiyoruz!

Burada bazı meclis üyelerini töhmet altında bırakan paşazadenin elinde evrak olmadığını ben biliyorum, vatandaşlarda bilsin istiyorum “ÇAMUR AT İZİ KALSIN” siyasetini bırakıp üretken olmasını istiyoruz. Geçtiğimiz dönem verdiği, “seçildiğim takdirde hemen “PİS KOYU” bitireceğim” deyip bitirmeyen Yıldırım’ın da Hastane yapacağım demesi de 5 yıl önceki sözlerinin aynısıdır. Her fırsatta okul, cami, emniyet binası söz vermedim ama yaptım demesi sözünde durmamasının bir işareti olsa gerek.

Sözleri fazla uzatmaya gerek yok cevaplarımızı verelim bir daha da paşazade hakkında yazı yazmayalım;

Öncelikle Beyefendi hakkımızdaki MHP’li gazeteci olduğumuzu taraf olduğumuzu oradan çıkmadığımı belirtmiştir. Herkesin gönlünde bir siyasi parti vardır fakat bulunduğumuz meslek gereği tüm siyasi partilere eşit olmak gerekiyor eşit olduğumuzu da kamuoyu bilmektedir. Beyefendi bindiğimiz aracı sorgulamaktadır. Bayramda emanet olarak bindiğim araç gazetemiz köşe yazarı Ahmet Yaşar’a aittir. Kendisi Bayram tatilini Yurtdışında geçireceği için bana emanet olarak bırakmıştır. Yani araca binip Ahmet Yaşar’a köşe yazdırmıyoruz. Herkes çok iyi biliyor ki Ahmet Yaşar’dan bir şey istenildiği zaman imkânlar doğrultusunda istediği hemen olmuştur. Söz verip tutmadığını görmedim, söyleyende olmadı. Ahmet Yaşar’ı çamur atan önce üstündeki çamurları temizlemelidir…

Sözlerimi fazla uzatıp gündemde kalmak isteyen beyefendiye zaman harcamak istemiyorum ilk ve son kez ona cevap veriyorum;

Özel TV’ye verdiğim röportajda, Aksu’nun Bağımsız Belediye Başkanı İsa Yıldırım döneminin Aksu’da bittiğini ifade etmemin ardından bizim referans olduğumuz personelin işine son veren “BAŞARMAK ZOR DEĞİL DÜRÜST OL YETER” diyen İSA YILDIRIM’dır.

Aksu’da düzenlediğimiz “Mahalleler Arası Gençler Futbol Turnuvası”nın tanıtımı için bazı mahalle aralarına astığımız pankartları kaldıran yine “BAŞARMAK ZOR DEĞİL DÜRÜST OL YETER diyen İSA YILDIRIM”dır.

Din adamlığına soyunan Türkiye’de ve Müslüman ülkelerinde kılınan namazların kabul olmadığını söyleyen yine “BAŞARMAK ZOR DEĞİL DÜRÜST OL YETER diyen İSA YILDIRIM”dır.

Aksu’ya gönül vermiş, ekmeğini aksudan kazanan Aksu’ya yatırım yapan tüm vatandaşlarımızın artık dinleyecek laflara değil hizmet üretecek beyinlere ihtiyacı vardır…

Bu yazı 5892 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum