ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM…
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM…

26 Nisan 2019 - 08:48

Kıymetli Okurlar ,
 

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Aksu Belediye Başkanlık koltuğuna ikinci kez oturan Halil Şahin başkanımıza ve ekibine başarılar diliyoruz.
 

Bundan sonra artık ilçemizin sorunlarını tartışıp çözüm üretme dönemi başlamalı. En büyük sorunumuz kent meydanına sahip değiliz. Bayramlarımızı kutlayabileceğimiz bir alanımız yok.
 

Üç gün önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocukluk Bayramı Ülke ve Antalya’da coşkuyla kutlandı.
 

Cumhurbaşkanımız, Antalya Valimiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız makamlarını küçük çocuklara bırakırken biz bu görüntüleri Aksu’da yaşayamadık.
 

Böyle güzel etkinlerin yaşanabilmesi için öncelikle kurumsal bir belediyeye ihtiyacımız var. Halil Şahin başkanımla ofis ziyaretimizde konuştuğumuzda yeniden seçilirsem kurumsal belediye kimliğini hayata geçireceğim demişti. İnşallah en kısa zamanda kurumsal belediye kimliğine kavuşuruz.
 

Hükümet konağının yapımı zannedersem uzun bir zaman alacak. Şuandaki binada yapılan tadilatlar sanırım bunun göstergesi. Madem gecikecek bir hükümet konağımız var en azından önüne güzel bir küçük meydan yapabiliriz. En azından milli bayramlarımızda çelenk koyup kutlama yapabilelim.
 

Bu saatten  sonra Aksu’da ötekileştirme kalksın kusura bakmayın ama belediye personeli işten çıkarılırım veya çöpe gönderiliriz diye bize selam vermeye çekiniyor. Seçimler biteli bir ay oldu neredeyse, bu seçiminin kazananı Aksu olsun, sizler olsun, bizler olsun. Gazeteciler olarak her birimiz bir partiyle çalıştık. Şimdi seçim bitti. Aksumuz için güzel işler yapalım. Bugün Aksu Kent Konseyinin seçimi yapılacak. Seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diliyorum.
 

Kalın sağlıcakla…
 
 

 

Bu yazı 2074 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ahmet Oruç
    4 yıl önce
    Sevgili kardeşim Enes yazdıkların çok güzel ve başarılı fakat bu yazdıklarını anlayabilecek Belediye yönetenleri varmı bunu görmek gerekir.kaymakamlık eski binasına yapılan tadilat paralarının araştırılması lazım çok ciddi rakamlar konuşuluyor bunlarıda Belediye ödemiş öyle duyum aldım.Birde senden ricam Aksu kent konseyini dile getirirmisin kendi aralarında dönüp dönüp başkan oluyorlar Tülay ateş daha öncede başkan oldu ne yapmış hangi başarılı bir işe imza atmış belediyeyi hangi konuda eleştirmiş ki şimdi bunları yapabilecek maksat Turan şahin ismini ön planda tutsun onun döneminden sonra sözde güzel işler işler yapılmasın sanki onun döneminde güzel işler olmuş aksuda üreticiler birliği diye birşey kurmuşlar konseyin içinde kendileri çalıp kendileri oynuyorlar böyle gelmiş böyle gider dememeliyiz başkan Halil Şahin’in bu konuya el atması lazım eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı sevgiyle muhabbetle kal kardeşim seni seviyoruz