DYP’NİN ADAYINI BULDUM
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

DYP’NİN ADAYINI BULDUM

31 Aralık 2013 - 10:47

Kıymetli okurlar ;

 

"Koltuk sevdalısı değilim, amacım Aksu halkının sorunlarını dile getirmek, çözüm aramak" diyen DP’nin eski ilçe başkanı Süleyman Kaplan geçtiğimiz günlerde arkasındaki yöneticilerle beraber DP’den istifa ederek, ofisteki her şeyi toplamış (adayın aldıklarını bile) kenara çekilmişti.

 

Süleyman Kaplan 13 Mayıs'ta kıratlarla beraber Aksu'ya giriş yapmış, Aksu halkına kıratın genç süvarisi Gültekin Uysal’ı tanıtmıştı. Aralık ayına bakınca DYP Genel Başkanı Av.Çetin Özaçıkgöz’ü Aksu'daki bir restaurantta ağırlayan Kaplan, kendisi gibi DP’den istifa edenleri DYP çatısı altına toplamış genç bir siyasetçidir.

 

Kaplan için dün DP saflarında olanları ESAD olarak görmüş, bugün baktığımızda hepsi ESET olmuşlar. Dün doğrunun adresi DP iken, bugün DYP mi oldu?

 

DYP Aksu adayını önümüzdeki günlerde açıklar. Aslında DYP’nin amacı DP Aksu Belediyesi Başkan adayı Hüseyin Çiçek’e zarar vermek, vatandaşların oylarını DYP’ye yönlendirmek olacaktır.

 

DYP bir aday arıyorsa hiç aramalarına gerek yok. O aday, Aksu'yu düşünen, amacı sadece hizmet olan, çevresi geniş siyasetçi Süleyman Kaplan olmalı…

 

Son olarak meşhur siyasetçi “FIRILDAK KUBİ”den bahsedeyim;

 

Kubilay Uygun, 1995 seçimlerinde DSP’den milletvekili oldu ve neredeyse tüm partileri dolaştığı için adı ‘Fırıldak Kubi’ye çıktı. 3 Temmuz 1996′da DSP’den istifa eden Uygun, 4 Temmuz’da DYP’ye katıldı. İki gün sonra ayrılıp 8′inde DSP’ye döndü. 30 Temmuz’da DSP’den bir kez daha ayrılan Uygun, aynı gün tekrar DYP’ye giriş yapıyordu. 27 Haziran 1997′de DYP’den ayrılıp, aynı gün MHP’ye katıldı. 18 Temmuz’da MHP’den istifa etti. 28 Aralık 1997′de DTP’ye katılıp, 10 Haziran 1998′de buradan da ayrıldı.Çok parti gezdiği için lakabı Fırıldak Kubi oldu…

Bu yazı 6308 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum