GÜLE GÜLE ALİ REİS
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

GÜLE GÜLE ALİ REİS

06 Temmuz 2023 - 11:26

Kıymetli okurlar ;
 
25 Haziran sabahı telefonum çaldı arayan MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün’dü uykulu vaziyette açtığım telefon sesi iyi gelmiyordu.Enes abi Ali Alpay Bilge’yi kaybettik dedi ben şakamı yapıyorsun dedim abi şakası mı olur dedi nasıl kapattığımı hatırlamıyorum fakat hemen sosyal medyaya girdim bu acı haberi paylaştım ama nasıl olur diye düşünmeye başladım.Çünkü Cumartesi akşam konuşmuştum Kurban Bayramı reklamı girelim mi diye oda gereğini yap işte Reis demişti insanın sabahına böyle bir haber alması çok kötü duyguydu.
 
Ali Alpay Bilge’yi Aksu’da bir çok kişi 2019 yerel seçimlerinde Aksu’dan meclis üyesi olmasıyla tanımıştı.Bizim tanışmamız benim çocukluk yıllarıma ülkü ocaklarında ki dönemime dayanır.Kendisi bu davan için ömür adayanlar denir ya işte aynı o şekilde ömrünü malını gençliğini bu dava için harcamıştı.
 
25 Haziran Pazar günü öğlen namazına doğru Muratpaşa camiine son görevimizi yapmak üzere gittim.Caminin avlusu insan seliyli aslında MHP camiası tam teşekkül orada Ali Reise son yolculuk için gelmişti.Geçmiş dönemde MHP’de siyaset yapan şimdilerde İYİ Parti’de siyaset yapan bir çok kişide onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.İmamın hakkınızı helal edin sözleri üzerine caminin avlusu Helal Olsun sözleriyle deyim yerindeyse yıkılıyordu.
 
Ali Alpay Bilge 59 yıllık hayatında kimseyi kırmadan yaşamaya gayret ediyordu.Hemen hemen herkesin hayatında dokunduğu anlar olmuştur.Kendisi de hayatında ticari anlamda inişli çıkışlı anları olmuştur fakat her zaman ayağa kalmayı başarmıştır.
 
Mezarlıkta onu çok sevdiği babasının üstüne defnederek onu dünyada yaptığı amellerle baş başa bırakıp oradan ayrıldık.
 
Bayramdan hemen sonraki Pazar günü mevlid-i şerifini okutup misafirlere ikramlar yapıldı.Milletin tatilde olmasına rağmen tatilini erken bitirip gelenler onun ne kadar sevildiğini bir kez daha görmüş olduk.
 
Pazartesi günü ilk defa onsuz Temmuz ayı meclisi için herkes yerini almıştı.Ali Alpay Bilge’nin 4.5 yıldır oturduğu masası çiçeklerle donatılmış onun yerine resmi konulmuştu.Aksu Müftü vekili Ramazan Akcan’ın sohbet ve duası ile anıldı.Masasının hemen arkasındaki eşi ve ailesi hüzünlü anlar yaşadı.Aksu Belediyesi hizmet binası önünde vatandaşlara Ali Alpay Bilge’nin ruhuna vatandaşlara lokma ikramında bulundu.
 
Bu dünyadan güzel bir insan iyi bir eş,iyi bir baba,iyi bir siyasetçi ve çok iyi bir adam geldi geçti.
 
Mekanın cennet olsun.Efendimiz S.a.v komşun olsun.Yattığın yer huzulu olsun Reisim…Bizim hakkımız varsa helal olsun sende hakkını helal et bize…
 
Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 889 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum