HALİL ŞAHİN GÖREVİNİN BAŞINDA…
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

HALİL ŞAHİN GÖREVİNİN BAŞINDA…

20 Ekim 2021 - 11:22

Kıymetli okurlar,
 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile ilgili bazı yorumcular önümüzdeki aylarda sağlık sorunlarından dolayı istifa edeceğini yerine de Ali Çetin’in başkan olacağını dile getirdiler… Somut bir şey yok iddiadan ibaret laf olsun torba dolsun edebiyatı yapıyorlar.
 

2014 yılında Halil Şahin seçildi, dedikodu yaptınız nasıl yıkarız ederiz hesaplarına girdiniz beceremediniz.2019 yılında adam çıkmış kazanmış, ilçeyi kendi yöntemiyle yönetiyor her şeyi size soracak hali yok herhalde demi…

 
İsa Yıldırım olmasaymış hayatta bu görevi görmezmiş gibi laflar boş kalabalık. Halil Şahin mi İsa Yıldırım’ı aday çıkardı ? İsa Yıldırım’a CHP’den verilen adaylık geri çektirildikten sonra hangi ikna çalışmasını yaptınız? Şimdi kalkmış Halil Şahin görevden alınacakta yerine başkası geçecek gibi rüyalara dalmaya başlamışsınız. Atalarımızın dediği gibi ‘Aç tavuk kendini darı ambarında sanar’ hayallerinde geziyorsunuz.
 

Önümüzde ister kabul edin ister etmeyin seçilmiş bir belediye başkanı var ve görevi 2024 yılında yapılacak seçimlerde sona erecek. Hadi vatandaşı ikna edin kazanın seçimleri kendi görüşlerinizle belediyeyi yönetin ortalıkta gereksiz konuşmalar yapmayın.

 
Siyasetçilerin başkaları üzerinden konuşmasından ziyade kendileri adaysa veya kendi partileri Aksu Belediyesini kazandığı zaman nasıl yöneteceğini anlatsınlar…
 

Kalın sağlıcakla…
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu yazı 846 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum