HALİL ŞAHİN YALNIZLAŞIYOR MU ?
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

HALİL ŞAHİN YALNIZLAŞIYOR MU ?

28 Eylül 2018 - 12:10

Kıymetli Okurlar ;

 

Yerel seçimler yaklaştıkça artık herkes kendisine bir yol haritası çizmeye başlar.

 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin kan kaybediyor, etrafındaki insanlar güçlünün yanına kaymaya başlıyor. Oysaki şuan da halen güçlü olan Halil Şahin’dir. Onun gücünün farkında olmayanlar zamanı gelince bunu anlayacaklardır.

 

Halil Şahin’i kendi partisinin şuan ki yöneticileri yalnızlaştırıyor. Belki bizim gibi düşünmeyen insanlar olabilir ama biz onların baktığı yerden bakmıyoruz. Ak Parti’nin İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılamadık. Sebebi  ise ; Müteahhit Durmuş Kaan Şahin’in bizi davet etmemesidir. Katılmak isterdik fakat partiyi kendi mülkleriymiş gibi kullanmaları bizi engelledi.Aslına bakılırsa parti binasının mülkü ağabeyi’nin olduğu için bu sebepten güç almış olabilir. 

 

Konuyu fazla dağıtmadan devam etmek istiyorum. Danışma meclisinde sözlü sataşmalar yaşanmış.
Her kafadan farklı farklı bir ses çıktığı için olayın o tarafına girmeyeceğim.
Benim gördüğüm kısım Kadın Kolları ,Gençlik Kolları ve İlçe Teşkilatı sosyal medya hesaplarından danışma meclisi ile alakalı resimler paylaşmışlar. İlçe Başkanının konuşma anının resmi , Menderes Türel’in konuşma anının resimleri var fakat kendi Belediye Başkanları Halil Şahin’i koymamışlar.
Bu durum Halil Şahin’in Aksu Teşkilatı tarafından ne kadar yalnızlaştırıldığının resmen kanıtıdır. Geçtiğimiz günlerde de Aksu Gençlik Kollarının sayfasından “Ak Belediyecilik Yolunda “ adıyla paylaşımlar yaptığı gözlerimizden kaçmadı. 

 

Halil Şahin’in bu teşkilata yıllarını vermiş birisi olarak bunları hak etmediğini düşünüyorum. Burada Aksu Belediyesi Basın servisinin de hatası var.Siz o toplantıda neden başkanınızı yalnız bırakıyorsunuz? Neden bir haberini servis etmiyorsunuz ? Hadi siz etmediniz diyelim dışardan desteklediğiniz gazetecileriniz neden yazmadı bununla ilgili bir haber! Susmuş bakıyorsunuz öyle…

 

Halil Şahin’in oturup güzelce düşünmesi lazım yaşanılanları,ona yaşatılanları.
Ben nerde hata yaptım demeli.Hatırlayamayanlarınız olur belki geçtiğimiz yıl Umreye giderken “Halil Şahin’e açık mektup” diye bir köşe yazısı kaleme almıştım.Okuyamayanlar internet sayfamızdan bulup okuyabilir, aynı yazımın arkasındayım.
Beni eczaneye gidip oturmaya başladığı zaman anlayacak fakat  o zaman da iş işten geçmiş olacak.


Son olarak bahsetmek istediğim bir konu daha var.

 

Ak Partinin ilçe başkanı müteahhit Durmuş Kaan Şahin kendisini buranın adayı olarak görüyor. Kendi fikrimi söylemem gerekirse Belediye Başkanına sahip çıkamayan birine adaylık vermezler. Biz çarşıda, pazarda ve mahalle aralarında kamuoyu yaparken şunu gördük : Müteahhit Durmuş Kaan Şahin’in halkta karşılığı yok !
Tanınmışlığı sadece kendi partisindekilerden ibaret.Hal böyle olunca genel merkez bunu en ince detayına kadar düşünür…

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 7219 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum