İLK MECLİS…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

İLK MECLİS…

12 Nisan 2019 - 10:30

Kıymetli okurlar,

 

Seçimler bitti mazbatalar alındı. Öncelikle Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e ve seçilen tüm meclis üyelerine başarılar dilerim. Aksu adına alınacak tüm kararların hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

 

Aksu Belediye Meclisinin ilk oturumu güzel ve iyimser bir havada gerçekleşti. Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’in uzlaşmacı konuşmaları önümüzdeki 5 yılın güzel geçeceğinin göstergesi olarak bizlere yansıdı.

 

Yeni dönemin ilk meclisi komisyon seçimleriyle geçti. Meclise vatandaşların ve meclis üyelerinin katılımı oldukça yoğundu. Gönül isterdi ki TBMM’de milletvekillerinin and içme töreni gibi Aksu Meclisinde de and içme töreni olsa güzel olurdu.

 

Aksu Belediyesi Meclis Başkan vekilliğine seçilen Emin Bal ve Ali Alpay Bilge’ye, Divan katipliğine seçilen Pınar Uğur ve Osman Sarı’ya, Daimi meclis üyeliğine seçilen Celil Gökçen ve Emin Çağlar’a, İmar Komisyonuna seçilen Hakkı Çoşgun, Yaşar Sözen, Gökhan Kaplan, Osman Sarı ve Mehmet Akif Ordu’ya, Plan Bütçe Komisyonuna seçilen İbrahim Köseoğlu, Tuğrul Pirimoğlu, Selahattin Öz, Turan Alma ve Süleyman Özgür’e, Belediyeler Birliğine seçilen Ali Çetin ve Turan Alma’ya hayırlı olsun. Görevlerini inşallah Aksu halkının menfaatini yönünde kullanırlar.

 

Bundan sonra Aksu’da ne olacak Antalya Büyükşehir Belediyesinin Millet ittifakında kalması Aksu’da dengeleri değiştirdi. Pınarlı halkı tapularını bekliyor. Aksu Belediyesi hizmet alabilmesi için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışması lazım. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan koltuğuna oturan Muhittin Böcek başkanım her zaman söylediği gibi birlikte yöneteceğiz söylemi oy veren vermeyen herkes için geçerlidir.

 

Aksu halkının bu saatten sonra Halil Şahin başkandan beklediği kimseyi ötekileştirmeden eşit şekilde hizmet etmesidir. Sonuçta 5 yılın hızla geçtiğini hepimiz gördük.

 

Son olarak Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye öğüdünü hatırlatmak istiyorum…

 

Ey oğul, artık Bey’sin!

 

Bundan sonra öfke bize, uysallık sana.

 

Güceniklik bize, gönül almak sana.

 

Suçlamak bize, katlanmak sana.

 

Acizlik bize, hoş görmek sana.

 

Anlaşmazlıklar bize, adalet sana.

 

Haksızlık bize, bağışlamak sana...

 

 Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz.

 

Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın.

 

 Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kula bağlı.

 

Allah yardımcın olsun...

 

Kalın sağlıcakla…

 

Bu yazı 1381 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum