İYİ PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARI
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

İYİ PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARI

11 Haziran 2021 - 09:45

Kıymetli okurlar,


Yerel seçimlere 2.5 yıl kadar bir süre varken Antalya ilçeleri arasında seçimlere hazırlanan tek ilçe Aksu’dur sanırım.


2019 Yerel seçimlerinde CHP ve İYİ Parti ittifakı ile girilen seçimlerde ikinci çıkan Millet İttifakı 2024 Yerel seçimlerinde ittifak taraftarı değiller her iki partide birbirlerini destekledikleri için oylarının gittiği kanısında İYİ Parti kanadı ise CHP oylarının büyük çoğunluğunun DSP’ye gittiğini düşünmektedir.


Geçmiş geçmişte kaldı bugüne bakacak olursak seçimlere henüz uzun bir zaman olmasına rağmen sahada çalışan aday adayları mevcut.


İYİ Parti Aksu Belediye Meclis üyesi Nevzat Akcan eski Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ıda yanına alarak seçimlerde bende varım diyor.İsa Yıldırım ile beraber küskünleri kırgınları bir araya getirip abilik görevi üstlenmiş olan Nevzat Akcan her ortamda partim adaylık verirse hizmete hazırım diyor.


Deniz Karataş ismi yerel seçimlerde Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yapmış fakat aday olmayınca sessiz sedasız soluğu İYİ Parti çatısı altında almış bir isim her an seçim olacakmış gibi mahalle mahalle gezen Deniz Karataş aday olabilmek için çok çaba sarf ediyor erkenden yorulmazsa iyidir.


Geçmiş dönemin Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Arslan ben aday değilim dese bile buna kimse inanmıyor. Seçimler sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesinde önce daire başkanı ardından Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdüren Arslan Aksu’ya ve Aksululara ne kadar faydalı bu merak konusu bence o koltuğu iyi değerlendiremiyor yarın seçim geldiğinde halk bu durumu sorgulayacak.


İYİ Parti Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi genç dinamik yorulmayan isim Gökhan Kaplan adaylık yarışında mutlaka olacaktır. Gençliğin verdiği güvenle yoluna emin adımlarla ilerliyor. Grup sözcülüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren Ankara’da güçlü olan siyasi çizgisinde zikzak olmadan buralara kadar geldi.


Haftaya bir başka siyasi partinin aday adaylarından bahsetmek üzere…


Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 749 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum