KAFA KARIŞTIRAN SORULAR
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

KAFA KARIŞTIRAN SORULAR

21 Haziran 2019 - 09:57

Kıymetli okurlar,
 

Gazetelerin her biri farklı işliyor konuları konunun muhattapları susuyor sustukça yazılıp çizilenler doğrulanır hale geliyor.Biriside çıkıp demiyor ki yazıp çiziyorsunuz fakat bizlerin bu olaylarla bir alakamız yok. Belediye Başkanı susuyor ismi geçenler susuyor.
 

Belediye Başkanı Halil Şahin beyden bahsedilenler konular hakkında bir basın toplantısı bekliyoruz.
 

Ortada bir Orion pazarı var ben bu konudaki fikrimi 3 yıl önce beyan ettim. Buraya bir Pazar yapılacaksa bunu belediye bünyesinde bir şirket kurulup o şirket üzerinden dükkanlar öncelikle Aksu halkına Aksu halkından talep gelmezse bir başkalarına verilebilir demiştim. Fakat öyle yada böyle burası komple birine kiraya verilmiş bu kiralama sonucu Aksu Belediyesine kira ödenmektedir. Anadolu’da bir tabir vardır olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmişe dönmenin bir anlamı yok sözleşmesinin bitmesine az kalan bu alan tekrar verilecek mi verilmeyecek mi ona bakalım…
 

Belediye bazen vatandaşların yararına olacak durumlarda riske girebilirler zamanında kaçak yapılarda nasıl göz yumulduysa şimdide olabilir. Bazı gazeteci arkadaşlarımız bu konularla ilgili sıkça yazıp çizseler bile bazen kabak tadı verebiliyor. Bazen aldıkları destekleri unutuyorlar. Belediyeden destek gelince herşey çok iyi çok güzel destek biraz kesilince hemen veryansın başlıyor.Kusura bakmasın kimse sezarın hakkını sezara veriyorum.
 

Diğer bir hususta kulağımıza gelen halk plajları ile ilgili durum tabelası olup ama plaj diyemiyeceğimiz yerler mevcut.Hatta buraların birilerine verildiği veya verileceği söylentileri Aksu’da bilgi kirliliği yapmakta cevap bekleyen konular susmakla geçiştirilemez.
 

Sayın Halil Şahin beyin bir an önce hakkında söylentiler çıkan bürokratlarınıda yanına alarak geniş çaplı bir basın toplantısı düzenleyerek toplumu bilgilendirmesi gerekiyor ki bundan sonra Aksu için önümüze bakıp hizmetleri konuşalım…
 

Aksu’nun çözüm bekleyen sorunlarına geçmemiz lazım.Aksu halkı Aksu Belediyesinden çok şey bekliyor.Çıraklık dönemi iyisiyle kötüsüyle bitti kalfalık döneminden umutluyuz.
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde Altıntaş mahallesinde satışa çıkarılmak istenen arsalarla alakalı hayır oyu kullanan Halil Şahin,Ramazan Özen,Kemal Kara,Ali Çetin ve Emin Bal’ı tebrik ediyorum.
 

Söz konusu Aksu olunca siyaseti bir kenara bırakan tüm siyasetçileri kutluyorum.
 

Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 1564 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum