KİMLER KİMLERE BERABER OLMUŞ….
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

KİMLER KİMLERE BERABER OLMUŞ….

30 Temmuz 2021 - 11:13

Kıymetli okurlar,
 

Artık olup bitenler için üzülmüyorum sadece gülüyorum çünkü insanları daha iyi tanıma fırsatı yakalıyorum her geçen gün…
 

Aksu hepimizin bildiği gibi küçük bir yer ve herkes birbirini dolaylı yönden tanıyor. Aksu’da kendisini Sedat Peker sanan ortalıklar Aksu’da neler oluyor? diye yazıp bir tripota bir kameraya yenileceksiniz diyen birisi gezmekte. Şahsım olarak kendisi ile hiç işim olmaz.
 

Uzun zamandır Aksu’da görünmeyen bu şahıs yeniden birilerinin desteği ile yeşermeye çalışmaktadır. Ben Aksu’nun ekmeğini yemiş içinizden birisi olarak her zaman uyarılarda bulunuyorum.
 

Geçen gün sosyal medyadan canlı yayınını izledim program konuklarına baktığımda olayı tam anlamıyla çözdüm. Kimlerin kimlerle beraber olduğunu ben dahil herkes görmüş oldu.
 

Hakkında bel altı haber yapan CHP ilçe Başkanı Kenan Yıldız’ın bana onunla alakalı söyledikleri sözler geldi sonra yayındaki söylemlere baktım ohhh maşallah dedim.
 

Millet ittifakını sürekli manşetlere zillet diye çıkaran adamla kol kola girmişler ve hatta aynı kayıkta beraber yolculuk yapıyorlar…
 

Aslında bu şahısın en büyük derdi siz değilsiniz Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e tekrardan nasıl yanaşabilirim derdinde bunu anlamayacak kadar kör değilsinizdir umarım…
 

Seçimlerde Aksu’daki yerel gazeteler herhangi  bir adayla ücret karşılığı danışmanlık anlaşması yapması kadar doğal bir durum yoktur…
 

Kendisi de Halil Şahin başkanın seçim çalışmalarında destek vermiş ekibi ile çalışmıştır.Peki sormazlar mı adama Halil Şahin seninle neden ayrıldı ? Ayrıldıktan sonra Halil Şahin kötü değildi de şimdi neden kötü oldu ? Önceki paylaşımlarında Halil Şahin ile sorunun olmadığını vurguluyordun şimdi sorun ne oldu ?
 

Aksu’da siyaset yapan insanlara sesleniyorum kendinizi basamak olarak kullandırmayın sizlerden destek alıp yarın sizden aldığı destekle sizi vurabilir.Sonuçta bir tripot bir kameraya yenileceksiniz derken ona kamerayı alanları vurmaktadır.
 

İlerleyen günlerde Bizim Aksu TV de sizlerle Aksumuz adına güzel sohbetler yapabilmek ümidiyle,
 

Kalın sağlıkcakla…
 
 
 

Bu yazı 827 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum