KİMSEYİ GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

KİMSEYİ GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN…

01 Şubat 2019 - 00:13

Kıymetli Okurlar ;

 

Sokakta yanımızdan geçerken dönüpde suratına bakılmayacak basit insanları, hak ettiğinden fazla değer verip yüceltmemizdir belki de bizi bu kadar üzen. Daha kendine bir yararı olmayan insanın sanki bizi çok mutlu edermişçesine onsuz olmazmış gibi düşüncelere girmemizdir bizi hayal kırıklığına uğratan. Bizi aslında insanlar değil,beklentilerimiz üzer. Sizi hiçe sayan,size değer vermeyen insanları hayatımızın merkezine koyup, ona mükemmel ve bulunmaz hint kumaşı olduğunu hissettirirseniz en fazla daha iyisini bulana kadar sizinle kalır.

 

Şimdi diyeceksiniz ki bu sözleri neden söyledin?

 

Siyaset Aksu’da yeni başladı. Bundan sonra olacakları yukarıda size yazdım. Öncelikle Cumhur ittifakı adayı mevcut Belediye Başkanı Ecz. Halil Şahin’e, Millet ittifakı adayı Eğitimci Durmuş Ali Arslan’a ve DSP adayı İsa Yıldırım’a seçimlerde başarılar dilerim. Saygı ve Sevgi çerçevesinde güzel bir seçim geçirmeleri birbirlerine kötü söz söylemeden yapacaklarını halka güzelce aktarmalarını bekliyoruz. 

 

Gözümüzde büyüttüklerimiz yolun en zor kısmında satıp bambaşka bir insana dönüşebiliyorlar.Şuan da  meclis üyeliği listeleri hazırlanıyordur. Herkes listede yer alabilmek için kıyasıya yarış içine girecekler. Sıralamada yerini beğenmeyenler başka partilerle gizli görüşmeler halinde olacaklar.

 

Peki  bir insan neden meclis üyesi olmak ister ki ?

 

Maaşı yok ?

 

İşinden gücünden vakit ayırıp para kazanmayacağın yere hizmet etmeye gideceksin ?

 

Meclis üyesinin görevi nedir ?

 

Bu sorunun cevaplarını meclis üyesi aday adaylarından alıp sizlere köşe yazımdan bildireceğim.

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 7931 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum