KORKUTAN VİRÜS DEĞİL İNSANLARIN ÇAKALLIĞI
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

KORKUTAN VİRÜS DEĞİL İNSANLARIN ÇAKALLIĞI

13 Mart 2020 - 17:01

Kıymetli okurlar,
 

Salı günü gece saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca beyin açıklamaları ülkemizde gündemi bir anda değiştirdi.


Bakan Koca Koranavirüs vakasının Türkiye’de bir kişide çıktığını belirtti.Millet olarak üstümüze düşen görevleri hızla hayata geçirmeye başladık.Cumhurbaşkanımızın dediği selamlaşırken el sıkmayı askıya alıp sağ elimizi kalbimize götürerek selamlaşacağız.Kalabalık alanlarda durmayacağız.Sigara içilen ortamlarda bulunmayacağız.
 

Sosyal medyada bu tür haberleri çarpıtarak vatandaşlara yanlış bilgi veren bazı yayın organları var bu konuda itibar edilecek tek merci  Sağlık Bakanlığıdır.Koronavirüs’ü fırsata çevirmek isteyen işletmeler en ağır cezaları almaya başladı. Beş lira olan kolonyanın otur liralara çıktığını gördük.Ticaret bakanlığımız bu konuda uygulama başlattı.HFA-Bildirimi programını telefonlarınıza indirip fırsatçılık yapan firmaları bildirebilirsiniz.
 

Okullar kapanacak mı ? soruları hergün gündemi meşgul ediyor.Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ortak bir çalışma yapıyor.İkinci yarı yıl tatili 6 Nisan’da başlayacak belki bu tarihi öne çekebilirler.Koronavirüs’ün bulaştığı hastanın adı ve yaşadığı şehir güvenlik gerekçesiyle basınla paylaşılmadı.Vatandaşların kendi illerindeymiş gibi hareket etmelerinde faydası var.İl genelinde Antalya Büyükşehir Belediyesi virüsle mücadele çalışmaları başlattı.
 

İlçemizde gerekli temizlik ve çalışmaların startı verildi.Allah’ın izni ile bu virüs belasından kurtulacağız.Millet olarak bu virüsüde unutacağız ama  fırsatçılık yapan çakalları asla unutmayacağız.
 

Allah hepimize sağlık,sıhhat versin.
 

Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 3677 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum