KORONAVİRÜS'DE BAŞA DÖNÜYORUZ
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

KORONAVİRÜS'DE BAŞA DÖNÜYORUZ

28 Ağustos 2020 - 11:08

Kıymetli okurlar,
 

Mart ayında ülkemizde başlayan Koronavirüs vakaları bir süredir yeniden hortlamış ilk günlerden daha kötü günlere doğru ilerliyor.
 

Yasakların çoğunun kaldırılması düğünlerde çekilen halaylar,asker uğurlamaları ve maskesiz gezmeler koronavirüsü hızlıca yaymaya başladı.
 

Antalya turizmin başkenti olması sebebiyle yurt içi ve yurt dışı turizmcilerinin uğrak merkezi oldu.Vaka sayıları açıklanmıyor gizli tutuluyor.Şehrimizin Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bu salgınla mücadele ediyorlar.İnşallah kısa zamanda aramıza dönüp görevlerinin başına geçeceklerdir.
 

İlçemizde karantinada olan ve hastanede tedavi gören vatandaşlarımız var bunların sağlık durumları sağlık müdürlüğümüz tarafından kontrol altında alınmış durumda…
 
Geçtiğimiz günlerde Aksu Tapu Müdürlüğüne işim gereği gitmek zorunda kaldım gördüğüm manzara
karşısında şok oldum. Girişte ateş ölçme yok,Dezenfektan standı yok mesafe desen o hiç yok oradaki herkes Allah’a emanet şekilde takılıyorlar.Vatandaşların ve çalışanların sağlıkları hiçe sayılıyor.
 

Kimin korona olduğunu bilmediğimiz bu günlerde herkes birbirine dikkat etsin.Vatandaşlarımız rahatsızlıklarında hastaneye gitmeye çekinmesinler gecikmeden en yakın sağlık kuruluşuna başvursunlar.
 

Sağlık personellerimize en büyük desteğimiz bu hastalığa yakalanmamak olsun.
 

Sağlıkla kalın…
 
 
 

Bu yazı 2984 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum