MARİFET İLTİFATA TABİDİR…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

MARİFET İLTİFATA TABİDİR…

16 Haziran 2023 - 00:58

Kıymetli okurlar;

 
Bu hafta sizlere Aksu Melek Mustafa Hamursuz Anaokulu Müdürü Elif Yıldırım hocadan bahsetmek istiyorum.

 
Bundan 7 yıl önce yapacağı bir program vesilesi ile tanıştığımız Elif hoca ile dostluğumuz halen sürmekte.
 

Aksu’da bir çok ilke imza atan Elif hoca okuluna bir çok ödülü getiren isim oldu. Eko okul programları kapsamında yeşil bayrak ödülü, okullarda orman programı kapsamında kahverengi bayrak ödülü, okulun adını ve logosunun patentini 10 yıllığına resmileştirdi. Binali Yıldırım ve Fahrettin Koca’dan Kızılay gecesinde finalin yıldızları kategorisinde madalya aldı.
 

İlk geldiği yıllarda Aksu’da okullar arasında BATEM ile büyük bir proje gerçekleştirdi. Antalya’nın en meşhur yönlerini ve Aksu’nun tanıtımını yapıp yerel pazar kurup yöresel yemekleri ve ürünleri tanıtmışlardı.
 

İlçede büyük projelerde görev alan, her görevi en güzel şekilde gerçekleştiren kişinin adıdır Elif Yıldırım.

 
En son geçtiğimiz hafta okulunun mezuniyet gecesine davetli olarak katıldım. Okulun girişinde bizleri karşılayan müdür yardımcısı Müşerref Göksu hanımefendi ile okul yönetimi çok güzel unutulmaz bir anı yaşattı bizlere. Ben çok okullarda programlara katıldım. Hatta paralı özel kolejlerin programlarına katıldım fakat devlete ait bir okulda böylesi güzel bir etkinliği dile getirmesem olmazdı. Her zaman ki nazik davranışlarıyla çalışma arkadaşlarının her birini ayrı ayrı düşünerek hediyeler takdim etti. Okula dışarıdan destek veren velileri unutmayıp sahneye davet edip onları onurlandırdı.
 

Ayrıca programa ara verip güzel bir müzik eşliğinde harika lezzetlerin olduğu ikramları velilere sunuş şekli mükemmeldi.
 

Elif hocanın özelliklerini ve çalışmalarını anlatmakla bitiremem. Allah böylesi mesleğini seven saygı gösteren, titizlikle görevini sürdüren müdürlerimizin sayılarını arttırsın.
 

Daha güzel işlere imza attığı günleri de bir gün yazmak dileğiyle, 2023-2024 eğitim öğretimin yılının son gününde karne alan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Eğitim öğretim yılını Aksu’da kazasız belasız bitiren Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm personellerine teşekkür ediyor, tatil yapacaklara iyi tatiller diliyor ve çalışmalarına devam edeceklere başarılar diliyorum.

 
Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 572 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum