MECLİS'İ TERKETTİLER
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

MECLİS'İ TERKETTİLER

04 Mayıs 2023 - 21:42

Kıymetli okurlar ;

Çarşamba günü gerçekleşen Aksu Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında hiç yaşanmamış görülmemiş, kimsenin anlayamadığı l, sözde tepki amaçlı muhalefet meclis üyeleri ve bağımsız iki meclis üyesi salonu terketti.


Her ay olduğu gibi meclis toplantısını başlatan başkan Halil Şahin, grup sözcülerine sırayla söz hakkı verdi ve hepsi konuştu. Sıra EYT’den emekli olmak isteyen personellerin ikramiyelerinin ödenmesi için meclisten Halil Şahin’e borçlanma yetkisine gelmişti ki, mecliste ben dahil kimsenin anlamadığı bir şekilde İYİ Parti, CHP ve bağımsız meclis üyeleri Mehmet Akif Ordu ve Mustafa Poyraz’ın hiçbir açıklama yapmadan meclis salonundan çıktıklarını gördük.
Meclis üyesinden birisi çıkarken basından bazılarına talimat vererek çıktı. Neydi o talimat, “Meclis çoğunluğu sağlanamaz iyice çek.”


Hemen sosyal medya hesabımdan "Aksu Belediyesi personellerinden EYT dolayısıyla emekli olmak isteyenlere ikramiyelerinin ödenmesi için belediye başkanına borçlanma yetkisine onay vermemek için İYİ Parti, CHP ve bağımsız meclis üyeleri Mehmet Akif Ordu ve Mustafa Poyraz meclis salonunu terk etti.” şeklinde mesaj yayınladım.


Yazdığım mesajda yalan, iftira ve üstüne ekleme yapmadım ne gördüysem onu yazdım.


Sonrasına beni meclis üyesi bir ağabeyim aradı, konunun böyle değil daha farklı olduğunu söyledi. Bende müneccimmiyim nereden bileceğim geride bıraktığınız izlenim buydu dedim. Haklısın grup sözcüsü neden çıktığımızı ifade etmesi lazımdı şeklinde konuştu.


Meclisten bir gün sonra grup sözcüsü canlı yayında neden çıktıklarını ifade etmeye çalıştı. Bizleri yalakalıkla suçladı, hatta gazeteci olmamakla suçladı. Oysa 2010-2019 seçimlerine kadar onun için iyi bir basın mensubuyduk taki yollarımızı ayırdıktan sonra gazeteciliğimiz bitti. Onlarla beraber olursak iyi gazeteciyiz, onların yanında durmazsak gazeteci değiliz.


Sen önce peşine taktığın 7 meclis üyesinden özür dile onları düşürdüğün durumdan dolayı zaten seversin böyle meclis terketme işlerini büyükşehirden tecrübelerin var. Başkanının önemli oylarında dışarıya çıkıp geziyordun.


Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 550 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum