MHP VE 2024 SEÇİMLERİ
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

MHP VE 2024 SEÇİMLERİ

25 Haziran 2021 - 23:29

Kıymetli okurlar,
 
Önceki yazımda İYİ Parti’nin 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olabilecek kişilerden bahsettim.
 
Bu hafta ki yazımda MHP’nin 2024 seçimlerinde ittifak olmazsa kimler Aksu’ya talip olacak bunlara değinmek istedim.
 
Öncelikle Cumhur İttifakı Antalya İl Başkanlarının arasında yapılan bir anlaşma değil Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr.Devlet Bahçeli arasında menfaat gözetmeksizin kurulan ittifaktır.
 
Hepimizin bildiği gibi Aksu’da Cumhur İttifakı adayı olarak Ak Parti’nin adayı Ecz.Halil Şahin gösterildi.Seçimleri kazanan Başkan Halil Şahin ile alakası sürekli ortalıkta ittifak çatladı ve bozuldu gibi söylemler çıkardılar.Her zaman söylediğim gibi ittifakı bozarsa liderler bozar gerisi söylemlerden ibarettir.
 
Konumuza dönecek olursak 2024 yerel seçimlerinde ittifak olur mu bilemeyiz şayet olmaz ise Aksu’da MHP’nin çok sayıda aday adayı olacaktır.
 
Aday adayı olacakların başında geçtiğimiz dönemlerde partinin ilçe başkanlığı yürüten Belediye Başkan aday adayı olup ittifak oluştuktan sonra meclis üyesi adayı olan mevcut Antalya Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis üyesi Kemal Kara her platformda partim hangi görevi verirse ben onu layıkıyla yapmaya hazırım dediğini biliyoruz.Bu dönem ittifak MHP’de olur veya herkes kendi partisiyle çıkacak olursa aday adayıyım diyor.
 
2019 yerel seçimlerinde MHP’den aday adayı olup sonradan çekilen şu anda Aksu Belediye Meclis üyeliği görevini sürdüren iş insanı Turan Alma’nın aday adayı olacağı kulislerde konuşuluyor.
 
Kepez Devlet Hastanesinde görev yapan Üroloji Uzmanı Mehmet Şekeroğlu’nun 2024 seçimlerinde Cumhur ittifakı veya MHP’den aday adayı olacağını MHP kulislerinde dile getiriliyor.
 
MHP’nin bir çok kademinse görev almış geçtiğimiz dönem Aksu’dan Belediye Meclis üyeliği listesine yazılan isimlerinden olan Ali Alpay Bilge yapılacak yerel seçimlerde aday olmak istediğini geçtiğimiz gün sohbet ortamında dile getirdi.
 
İsmini gizli tutan ama seçimler yaklaştığında ortaya çıkacak bir çok aday adayı olduğunu biliyoruz. Zaman yaklaştıkça o isimleri de konuşma fırsatımız olacaktır.
 
Cumhur ittifakı konusunda her zaman söylediğim gibi son söz Liderlerin…
 
Bir sonraki yazımda bir başka siyasi partinin çalışmalarından bahsedeceğim…
 
Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 1303 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum