MHP'YE YAKIŞAN BAŞKAN
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

MHP'YE YAKIŞAN BAŞKAN

10 Ekim 2019 - 15:55

Kıymetli okurlar,
 

Geçtiğimiz hafta sonu Milliyetçi Hareket Parti Antalya İl Başkanlığı görevine atanan Hilmi Durgun beyi makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundum.
 

Yaklaşık bir saatlik süren görüşmede şahsım adına oldukça mutlu ayrıldım.
 

Öncelikle ilk ziyaretimi bundan 19 yıl önce Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yöneten Mehmet Ali Tuna Başkanımızı ziyaret edip sonrasında İl Başkanı Hilmi Durgun’un makamına gittik.
 

Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Hilmi Başkanımız oldukça samimi hareketleri MHP’de bir değişim olduğunun sinyalini verdi. Daha önceleri de ziyaret ettiğim teşkilatta maalesef üzülerek beyan etmeliyim ki yüzümüze bakılmasına hasret kalmışız.
 

Hilmi Başkanın konuşmasında kişiyle göz göze gelmesi karşısındaki kişiye verdiği değeri gösteriyor.İl Başkanı oldum bundan sonra benim borum öter havasından ziyade buyurun hep beraber yönetelim partimizi der gibi duruşu vardı.
 

Önümüzdeki günlerde inanıyorum ki MHP’ye kırgın olan ayakları gitmek isteyip de bir türlü gidemeyen ülkücülerin uğrak noktası olacaktır.

 
Kişiler güçlerini makamdan almamalı unutmamalıdırlar ki makamlar gelir geçer kişilik baki kalır. Makam gittikten sonrada selam verilip sohbet edilecek kişinin adı Hilmi Durgun’dur.
 

Hilmi Durgun başkanımıza ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.Umarım küskünleri toparlayıp iyi bir çıkış yakalar ki o günkü ziyaretimde gördüm ve inandım kendisi başaracaktır.
 

Kalın sağlıcakla…
 
 

Bu yazı 1476 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum