NEDEN HALİL ŞAHİN!
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

NEDEN HALİL ŞAHİN!

07 Aralık 2023 - 17:44

Kıymetli okurlar;
 
Yerel seçim hareketliliğinin başladığı, partilerin aday adaylığı başvurularını kabul ettiği bugünlerde Aksu’da çok fazla bir hareket göremiyoruz.
AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci Çarşamba akşam saatlerinde bitti. AK Parti’de bende adayım diyen 4 isim ön plana çıktı.


Celil Gökçen, Musa Akış, Emin Bal ve Durmuş Kaan Şahin’in başvuru yaptığını biliyoruz. Peki ortada mevcut bir başkan ve henüz iki dönemi bitmiş, AK Parti’nin tüzüğüne göre bir dönem daha aday olma hakkı olan belediye başkanının olduğu ortamda nasıl bu başvurular oldu, bunu da ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz.
Asıl konuya gelecek olursak, Aksu’nun iki dönem üst üste belediye başkanlığını yapan Halil Şahin’in bir dönem daha belediye başkanlığı yapmasının gerektiğinin altını her platformda çizdim, çizmeye de devam ediyorum.


Halil Şahin, 2014 yılında AK Parti’den seçimleri kazanmış, bugüne kadar çizgisini bozmamış ‘dava adamı’ diyebileceğimiz bir isimdir.
Geldiği günden buyana Aksu’nun kanayan yaraları olan Çalkaya, Atatürk, Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy’de tapu sorunlarını çözmüş, Aksu’ya değer üstüne değer katmış birisi olarak yeni dönemde artık Aksu’yu şaha kaldırıp hizmetlerine devam etmesi gerekiyor.


Aksu hizmete susarken, Hükümet Konağı, hastane ve spor alanlarının yeri bile belirlenmemişken, 2014 yılında seçimleri kazanan Halil Şahin ekibiyle oturup neler yapılabileceğini konuştu. Yatırımların Ankara ayağını milletvekilleri, teknik kısımlarını ise ekibiyle birlikte bizzat yönetmiştir.
Altıntaş gibi sorunlu bir yeri alıp, şuanda milyon dolarlık inşaatların yapıldığı şantiye alanına dönmesine vesile olmuştur. Aksu’da çocukların oynayabileceği park alanı yokken, her semte birden fazla park yaparak çocukların ihtiyacını gidermiştir. Ailelerin evlatlarını evlendiremediği günlerde onların yanında olarak yuva kurmalarına destek olmuştur. Vatandaşların sokak aralarında yapmak zorunda kaldığı düğün, nişan, kına ve mevlüt gibi özel etkinliklerini, çok kullanışlı kapalı alanlar inşa ederek daha konforlu hale gelmesini sağlamıştır.


Halil Şahin’in Aksu’da birebir dokunmadığı insan sayısı çok azdır. Vatandaşlar randevu almadan rahatça belediyeye gelip derdini sıkıntısını anlatabildikleri içindir ki, geçtiğimiz aylarda “Açık Kapı ve Şeffaf Belediyecilik” ödülünü Ankara’da alıp ilçesine getirmiştir.
Pınarlı da vatandaşların uzun zamandır kullandıkları arazilerin tapularını almak için uzun süre mücadele eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bakanlıkta verdiği mücadelede halkın en dip rakamdan yer almaları için mücadele vermiş, sonucunda mutlu olan Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy halkı olmuştur.
 

Karaçalı Mahallesi’nin tapu sorunu için geçtiğimiz gün Ankara ziyareti gerçekleştiren Başkan Şahin, mahalle sakinlerinin tapularına çok kısa sürede kavuşacağının müjdesini dönüş yolunda vermiştir.
Aksu’da 2014 yılından bugüne çok önemli durumlar yada Ankara ziyareti dışında izin almadan görevini aksatmadan çalışan başka bir belediye başkanı, başka il ve ilçelerde bulunmaz. Aksu’da Halil Şahin’in bir dönem daha belediye başkanlığı yapması gerektiğinin altını tekrar çiziyorum.
 

Kalın sağlıcakla….
 

Bu yazı 955 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum