NEDEN KEMAL KARA OLMASIN !
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

NEDEN KEMAL KARA OLMASIN !

14 Eylül 2018 - 08:59

Kıymetli Okurlar ;

 

Yerel seçimler yaklaştıkça aday adayları ortaya çıkar.
Bazıları  da kendilerini aday sanıp ortalıkta gezinirler. Kendilerini bile aday olduğuna zamanla inandırırlar.

 

Aday olmak isteyen kişiler hiç düşünmezler mi ? Bu ilçenin 5 yıldır bir başkanı var, kimse teşkilatta yokken o vardır, herkes başka parti peşinde koşarken o kaleyi terk etmemiş ülkücü duruşunu sergilemiştir.

 

Zordur iktidarda olmayan, belediye başkanı olmayan bir partinin ilçe başkanı olmak. Partisindeki meclis üyelerini dağıtmadan aynı çatı altında tutmayı başarmak çok zordur.

 

Kemal Kara partinin ilçe başkanı olduktan sonra hiç bıktığını yorulduğunu işitmedim. Partiye iş için gelen vatandaşları geri gönderdiğini, “git hangi partiye oy verdiysen sana işi o bulsun “ dediğine rastlamadım.Her zaman vatandaşın yanında olmuş dertlerine derman olmaya  çalışmıştır.

 

Biz gazeteciler kendisini yeri geldiği zaman eleştirdik ama o hiç bir  zaman basın mensuplarına hakaret etmedi, küsmedi ve tavır almadı.
Siyasetçiye yakışanı yaptı. 

 

5 yıl boyunca yılmadan çalıştı.Partisini ortada bırakmadı, başkaları gibi parti peşinde koşmadı.O her zaman dava adamı oldu.Şimdi sıra partisinde...
Aksu Belediye Başkan adayı aramalarına gerek yok aslı ,nesli Aksu’lu olan ,Aksu’nun öz evladı; Kemal Kara’yı aday yapma vaktidir. 

 

Aday adayı olacak kişilerin şapkasını ellerine alıp düşünmesi lazım.
Bu hak sizin mi ?
Yoksa Kemal Kara’nın mı ?

 

Kalın Sağlıcakla….

Bu yazı 6559 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum