NEDİR BU SESSİZLİK…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

NEDİR BU SESSİZLİK…

02 Kasım 2018 - 09:25

Kıymetli Okurlar ,

 

Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günler de siyasetin nabzının yükselmesi gerekirken, durumların stabil olması“Acaba mı?” sorularını akıllara getiriyor.

 

MHP ile AK Partinin yerel de  ittifak olmayacağının netleşmesi diğer partileri harekete geçirmiş durumda. Kulislerde CHP ile İYİ Partinin ittifak yapacağı dedikoduları yakında netlik kazanacak gibi duruyor.

 

Olası CHP –İYİ Parti ittifakında Antalya’da konuşulanlar belki bazılarının canını sıkmış olabilir. CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını istediğini biliyoruz. İYİ Parti Büyükşehir’i vermeye razı gibi duruyor fakat bunun karşılığında Aksu, Konyaaltı, Serik, Alanya, Korkuteli gibi ilçeleri istediğini,yapılan kulislerde duyduk.

 

Bu durumda Aksu için konuşacak olursak ; geçen hafta eski belediye başkanı İsa Yıldırım’ın CHP’den Aksu Belediye Başkan adaylığını açıklandığı haberini siz okurlarımızla paylaştık. Cuma günü son gün olan başvuru sürelerinin uzatılmasının ardından Aksu için bir başvuru daha geldi: Cemali Coşgun’un aday adaylığı müracaatı.

 

Aksu’da yapılacak CHP-İYİ Parti ittifakına, bu durumun sonucunda  İYİ Partinin Aksu’yu istemesi üzerine CHP ya Aksu’da aday çıkarmayacak ya da daha güçsüz bir aday çıkarmak durumunda kalacak.İşte bu durum İsa Yıldırım’ı kızdırabilir.

 

AK Parti’ye bakacak olursak eğer resmi başvurular başlamadı.Ancak İlçe başkanı alttan altta çalışmalarına devam etse de ilçe danışma meclisinde yaşanan olaylar onun hızını kesmiş durumda. Tabii bir de  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Müteahhit belediye başkan adayı istemiyorum “ sözleri burada iki kişinin önünü kapatmış durumda. 5 Kasım 2018 tarihinden itibaren başlayacak başvuru sürecinde kimler aday adayı olacak hepimiz göreceğiz.

 

MHP’de durumlara bakacak olursak şu ana  kadar resmi başvuru yapan kişi İl yöneticisi Turan Alma oldu. Turan Alma ismi Aksu ve Aksuluların en çok konuştuğu isim oldu. Kendisi ile tanışma fırsatımız olmadı.27.Dönem Milletvekili adayı olan Tuncay Temur’un ismi aday adaylığı için çok sık konuşuluyordu.Yalnız şu sıralar sanki Aksu’dan vazgeçmiş gibi görünüyor.

En kritik isim ise Ecz. Ramazan Özen! Geçtiğimiz dönem MHP’yi Aksu’da en iyi yere getirmişti.Az bir farkla seçimi kaybeden Özen, tekrar görev tebliğ edildiği takdirde seçimi bu sefer kazanacağına inanıyor.

 

Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler…

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 5687 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum