NERDE KALMIŞTIK AKSU ?
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

NERDE KALMIŞTIK AKSU ?

17 Ağustos 2018 - 16:18

Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla...

 

Çok kıymetli okurlarım , sizleri bizlerle tekrardan buluşturan Allah’a hamd olsun...

 

Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikteyiz.Bu zaman zarfında bizlere,ortalıktan kayboldu diyenler,seçimden seçime gazete çıkarıyor , diyenlere aldırış etmeyin. Gazetemizi çıkaramadığımız süre zarfı içinde www.bizimaksu.com adresinden ilimiz ve ilçemiz adına haberler yaptık , sizlere ulaştırdık.

 

Bugünden itibaren inşallah sizlerle her perşembe basılı yayın ile tekrardan karşınızda olacağız.

 

Biz gazetecilerin görevi ihale,iş takibi yapmak değil aynı zamanda daha yaşanılabilir bir ilçe için kurumlar ve halk arasında köprü görevi kurmaktır.

 

Olumsuzlukları yazarken olumlu yanları da görmezlikten gelemeyiz.Sizlere güvenilir haber ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışacağız.

 

Biz 2013’den beri Aksu’da körler sağırlar birbirlerini ağırları oynamadık.Yanlış işler yapan kişileri kumpasa düşürmedik. Elimize koz geçtiğinde bunu kullanıp, tehdit gazeteciliği yapmadık , yapmayıda asla düşünmedik. Yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Bizler ahlaki değerlerimizden asla taviz vermeyeceğiz ,her zaman yerin üstü olduğu kadar yerin altınında olduğunu biliyoruz . Allah bizleri yanlış işlerden ve yanlış kişilerden korusun. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri Allah’a bizleri de size emanet ediyorum.

 

Gazetemizin ayakta kalabilmesi için sizlerden gazetemize yıllık abonelik yaptırmanızı ve gazetemize reklam desteği vermenizi rica ediyorum.

 

21 Ağustos Salı günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramınızı Kutlar,Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ederim...

 

Kalın Sağlıcakla...

Bu yazı 6587 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum